Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su anda ortasahamız resmen bos defansa ramos bonucci tandemini kursak yine paspas ederler bizi ligte

Fransa'da çok severdim Imbula'yı.. Fakat anlamadığım o kadar para verip niye oynatmadı Stoke? Whelan'ı mı oynattı daha çok Hughes bu sene ya da sakat mıydı? Premier lig'te sadece 9 maç bunların üçü sonradan oyuna girmiş.. Takip edenlerden bilgilendirebilecek var mı

3070935607_1_17_RtkDqTdr.gif

Deniz Turuce ne gerek var renktaş

Belhanda ve Şnayder yetmiyor mu

Yasin'e zam yapip kontratini uzatirsak kariyerinin sonuna kadar kurtulamayiz. Deniz yerine iyi olur sag tarafa bence. Gerci bu sezon oynadigini bir görelim karar veririz ona göre. Yasin simdi aldigi parayi bile hic bir yerde alamaz.

Forumda çok tepki veriliyo ama bence de kaliteli yerliye ihtiyacımız var rotasyon için. Eldekiler baya dandik çünkü.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimda is yapacak yerliler:

Eren-Yasin-Sinan Gümüs-Tolga-Selcuk-Ahmet-Serdar

11 yabanci + Linnes, Rodrigues ve Carole hesaba katilirsa 21 oyuncu yapar. 2 tane de yerli kaleci ekle 23 oyuncu. Yani en fazla 25lik kadro olacagini düsünürsek 2 yerli oyuncu daha alinabilir. Olur olmaz yerlileri yüksek fiyattan almaya gerek yok.

Takas + bir miktar para ile Cenk-Eray-Koray-Semih-Hakan-Cavanda-Tarık-Donk-Jong-Umut-Endoğan-Emrah gibi cöpleri kabul edecek bir tek Hanzo ve Okan Buruk aklima geliyor. Akhisar'dan alinacak oyuncu yok, Hamza köylüsü de kovuldu Osmanli'dan. Yoksa Hakan Arikan + Musa Cagiran filan bir sekil yapip alinabilirdi.

lWjmvg.png

bu sene ayrilanlarin disinda seneye sözlesmesi bitecek oyunculara bakalim

muslera sneijder ve rotasyondaki yasin disinda iclerinde topcu yok

ilaveten emrah alanyaspora gidiyormus. bonservisiyle veriyorsak gayet iyi. donk da bu listeye dahil ama kirada oldugu icin henüz listede yok

geriye cavanda endogan ve tarik kaliyor bir sekilde gitmesi gerekenlerden​

Muslera yı tutmalıyız

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su takima Allah askina birisi ön libero alsin.

Takimda is yapacak yerliler:

Eren-Yasin-Sinan Gümüs-Tolga-Selcuk-Ahmet-Serdar

11 yabanci + Linnes, Rodrigues ve Carole hesaba katilirsa 21 oyuncu yapar. 2 tane de yerli kaleci ekle 23 oyuncu. Yani en fazla 25lik kadro olacagini düsünürsek 2 yerli oyuncu daha alinabilir. Olur olmaz yerlileri yüksek fiyattan almaya gerek yok.

Takas + bir miktar para ile Cenk-Eray-Koray-Semih-Hakan-Cavanda-Tarık-Donk-Jong-Umut-Endoğan-Emrah gibi cöpleri kabul edecek bir tek Hanzo ve Okan Buruk aklima geliyor. Akhisar'dan alinacak oyuncu yok, Hamza köylüsü de kovuldu Osmanli'dan. Yoksa Hakan Arikan + Musa Cagiran filan bir sekil yapip alinabilirdi.

Sadece tr ligi için çok sıkıntı olmasa da Avrupa kupalarında ülkeden yetişmiş en az 8 yerli oyuncu isteniyo. Eren, Yasin, Sinan, Tolga alman altyapısı adamlar yerliden sayılmıyo. Elde Selçuk, Ahmet, Serdar kalıyo. Bunları 8e tamamlamak için Semih, Eray dışında adam yok u18 milli takımındaki çocukları saymazsak.

Forumda çok tepki veriliyo ama bence de kaliteli yerliye ihtiyacımız var rotasyon için. Eldekiler baya dandik çünkü.

Ben şu anda Cengiz dışında tek bir tane iyi yerli oyuncu göremiyorum

Düzeltiyorum, tek bir tane şu anki yerli oyuncular ile kıyaslandığında kadroyu güçlendirebilecek yerli oyuncu göremiyorum. Cengiz dışında Anadolu takımlarında geçen sezonu iyi geçirmiş oyuncular dahil, Cengiz ayrı çünkü onun belli kumaşı çok iyi. O çocuğunda gelmesini istemem, Türkiye'de kalmamalı gitmeli yurt dışına.

Bu durumda dışardan oyuncu alacağıma gençleri sokarım kadroya, biraz cesaret.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Kimse yerliye karsi degil bunu anlamayan mankafali zatlar var aramizda.

Kalitesiz yerlilere karsi insanlar ve maalesef yerlilerin büyük bir bölümü kalitesiz. Altinordu daki gencler de is var, Yusuf Yazici da is var, Cengiz de is var, bizim U17 deki veletlerde is var, ve bir kac tane daha bulursun ama simdilik sayisi cok az. Önemli olan bu kalitelileri almak, öyle Tarik Camdal Emre Akbaba falan filan ile olacak is degil. Paraya yazik günah.

Nasil kalitesiz ve bariz pahali yerlilere karsi olunuyorsa kalitesiz yabancilara da tepkili insanlar. Yabanci hayrani diyorlar ya ona kasten söylüyorum.

Ayrica benim fikrim net bu konuda, fahis fiyatlara (elimizde patlama ihtimali yüksek olan) yerli transferi yapacagimiza altyapidan birisine sans verelim cok daha kazancli cikariz her sekilde.

Son düzenleme:
Ben şu anda Cengiz dışında tek bir tane iyi yerli oyuncu göremiyorum

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Kalite zaten ortada ama kurallar da belli. Tr'de 14, Avrupada 8 yerli zorunluluğu var. Üstelik ülkede yerli sayılan Eren, Sinan gibi oyuncular da Türkiye altyapısından olmadığı için avrupa kupalarında yerli statüsünde değerlendirilmiyo. O yüzden alternatif transferlerde tercih TR altyapısı görmüş adam olmalı mecburen.

Gerçekten 7 milyon € Cengiz'e verip alsak bir gram içim yanmaz çok büyük topçu olacak o çocuk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt