Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Bak aklıma takıldı; şimdi biz hem sağ hem de sol bek istiyoruz da şayet bu transferleri yaparsak bu oyuncuların yedekleri de ( carole/linnes) yabancı olacak. 4 bekin de yabancı olması yadırganmalı mıdır?

Bak aklıma takıldı; şimdi biz hem sağ hem de sol bek istiyoruz da şayet bu transferleri yaparsak bu oyuncuların yedekleri de ( carole/linnes) yabancı olacak. 4 bekin de yabancı olması yadırganmalı mıdır?
besiktas ve fenerbahcede stoperlerin hepsi yabanci. fenerde beklerin hepsi yerli. van der wielide gönderip ömer aliyi falan alacaklar belliki. önemli olan kalitedir.

14 yerli 14 yabanci etti sana 28

hangi profesyonel kadro 28 oyuncudan olusuyor ki artik? 23-25 idealdir. cöp yiginina cevirmeye gerek yok ortaligi

tudorun yerinde olsam semih balta cenk eray falan bunlari floryaya bile sokmam
Burada herkes 14 14 diyor diye öyle yazdım. Sayıya takılma 10 da olur 11 de olur.

Benim yukarıda yazdığım şeyin uygulanması sayı düştükçe daha kolay olur zaten.

sent via GSC

Burada herkes 14 14 diyor diye öyle yazdım. Sayıya takılma 10 da olur 11 de olur.

Benim yukarıda yazdığım şeyin uygulanması sayı düştükçe daha kolay olur zaten.

sent via GSC
Senden de bir Douglas Santos yorumu isterim.

Kalite zaten ortada ama kurallar da belli. Tr'de 14, Avrupada 8 yerli zorunluluğu var. Üstelik ülkede yerli sayılan Eren, Sinan gibi oyuncular da Türkiye altyapısından olmadığı için avrupa kupalarında yerli statüsünde değerlendirilmiyo. O yüzden alternatif transferlerde tercih TR altyapısı görmüş adam olmalı mecburen.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rotasyon için

Musa
Okay Yokuşlu
Ömer Ali
Kubilay Kanatsizkus

Düşünülebilir mesela.

Yerli stoper bulmak zor lakin.

Tabi mal gibi Tarık Çamdal transferinde yaptığımız gibi milyonlarca avro ödememek lazım. Ilk önce elimizdeki çöplerden kurtulmak lazım, Semih Koray filan. Yukarıda bahsettiğim topçuları almak için onları takasta kullanabiliriz.

Bazı okuma özürlü dostlar anlamıyor ama kadro komple değişmesi lazım cidden.

4 mil bonservis
4,1 milyon maas ile ben arfa camiamiza h.o arkadaslar

HSV den Douglas Santos nasil olur?
Bundesligada en nefret ettiğim takımlar arasında ilk üçe girdiği için izlemiyorum Hamburgu ama Antalya bu yatırımların karşılığını nasıl alacak onu gerçekten merak ediyorum. Doğru düzgün forma ve kombine geliri sağlayamaz, şampiyonluk sanmıyorum, ne bileyim böyle çıkış yapan takımların sonu genellikle iflas oluyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Onuda yukarıda ekledim zaten, takımda ki yerliler ile kıyaslandığında kadroyu güçlendirmeyeceklerini düşündüğümü oyuncularda tonlarca para harcayacağına koy alt yapıdan oyuncuları kadroyu, biraz cesarete bakar bu iş.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ben zaten yüksek ücret vererek rotasyon adamı almaya karşıyım. Mümkünse altyapıdan adama şans vermek bence de en mantıklısı ama herşey cesaretle olmuyo, biraz realist te olmak lazım, eldekilerde biraz potansiyel olmalı. Dediğin şeyi Terim yapmıştı bi kaç yıl önce ve avrupada yedek kaleciye altyapıdan Eray'ı yazmıştı. Şansına da Muslera'nın sakatlanacağı tuttu o sezon ve kaleye gelen gol oldu, Real deplasmanında kaleyi o korudu. O dönem bu cesareti takdir eden hatırlamıyorum burada.

Uzatmadan sonuca geleyim keşke tüm takım kendi altyapımızdan oluşsa ama elde yoksa yapacak bişey de olmuyo. Dediğin gibi cesaret edip adamda ısrar edince arkanda duran da olmuyo.

Arkadaşlar merhaba,
Görüşmeler başlandığı açıklanan Belhanda'nın adı bir zamanlar Fener'le çok anılıyordu.Bu Belhanda Fener'e gol mu atmıştı? ya da onlara karşı çok iyi mi oynamıştı?
Hatırladığım kadarıyla almaya güçleri yetmemişti.Hatta bu forumda bayağı dalga geçme konusu olmuştu.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?

Ben zaten yüksek ücret vererek rotasyon adamı almaya karşıyım. Mümkünse altyapıdan adama şans vermek bence de en mantıklısı ama herşey cesaretle olmuyo, biraz realist te olmak lazım, eldekilerde biraz potansiyel olmalı. Dediğin şeyi Terim yapmıştı bi kaç yıl önce ve avrupada yedek kaleciye altyapıdan Eray'ı yazmıştı. Şansına da Muslera'nın sakatlanacağı tuttu o sezon ve kaleye gelen gol oldu, Real deplasmanında kaleyi o korudu. O dönem bu cesareti takdir eden hatırlamıyorum burada.

Uzatmadan sonuca geleyim keşke tüm takım kendi altyapımızdan oluşsa ama elde yoksa yapacak bişey de olmuyo. Dediğin gibi cesaret edip adamda ısrar edince arkanda duran da olmuyo.

Tabiki öyle kazma çok ama şu anda piyasada Cengiz dışında yerli bir oyuncu görmüyorum. Çok gördük öyle Anadolu takımında bir iki sezon iyi olup büyük takıma geçince ortadan kaybolan oyuncuları. İki ucu b.... değnek gibi bişey bu ama ben bize yarım basamak dahi attıracak oyuncu göremiyorum, o yüzden alt yapıya önem verilsin daha iyi. İsmi geçen yerli oyunculardan çok daha kötü oynayacaklarını düşünmüyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt