Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalya iflasa doğru gidiyorBen arfa ya Nantes veya Antalyaspor diyorlar
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
HSV den Douglas Santos nasil olur?Antalya iflasa doğru gidiyor
Bu Ateş üfleyerek sönmez
besiktas ve fenerbahcede stoperlerin hepsi yabanci. fenerde beklerin hepsi yerli. van der wielide gönderip ömer aliyi falan alacaklar belliki. önemli olan kalitedir.Bak aklıma takıldı; şimdi biz hem sağ hem de sol bek istiyoruz da şayet bu transferleri yaparsak bu oyuncuların yedekleri de ( carole/linnes) yabancı olacak. 4 bekin de yabancı olması yadırganmalı mıdır?
Cok degilmis. Keske biz alsak.
Burada herkes 14 14 diyor diye öyle yazdım. Sayıya takılma 10 da olur 11 de olur.14 yerli 14 yabanci etti sana 28
hangi profesyonel kadro 28 oyuncudan olusuyor ki artik? 23-25 idealdir. cöp yiginina cevirmeye gerek yok ortaligi
tudorun yerinde olsam semih balta cenk eray falan bunlari floryaya bile sokmam
Ben arfa ya Nantes veya Antalyaspor diyorlar
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Senden de bir Douglas Santos yorumu isterim.Burada herkes 14 14 diyor diye öyle yazdım. Sayıya takılma 10 da olur 11 de olur.
Benim yukarıda yazdığım şeyin uygulanması sayı düştükçe daha kolay olur zaten.
sent via GSC
Kalite zaten ortada ama kurallar da belli. Tr'de 14, Avrupada 8 yerli zorunluluğu var. Üstelik ülkede yerli sayılan Eren, Sinan gibi oyuncular da Türkiye altyapısından olmadığı için avrupa kupalarında yerli statüsünde değerlendirilmiyo. O yüzden alternatif transferlerde tercih TR altyapısı görmüş adam olmalı mecburen.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundesligada en nefret ettiğim takımlar arasında ilk üçe girdiği için izlemiyorum Hamburgu ama Antalya bu yatırımların karşılığını nasıl alacak onu gerçekten merak ediyorum. Doğru düzgün forma ve kombine geliri sağlayamaz, şampiyonluk sanmıyorum, ne bileyim böyle çıkış yapan takımların sonu genellikle iflas oluyor.HSV den Douglas Santos nasil olur?
Ben zaten yüksek ücret vererek rotasyon adamı almaya karşıyım. Mümkünse altyapıdan adama şans vermek bence de en mantıklısı ama herşey cesaretle olmuyo, biraz realist te olmak lazım, eldekilerde biraz potansiyel olmalı. Dediğin şeyi Terim yapmıştı bi kaç yıl önce ve avrupada yedek kaleciye altyapıdan Eray'ı yazmıştı. Şansına da Muslera'nın sakatlanacağı tuttu o sezon ve kaleye gelen gol oldu, Real deplasmanında kaleyi o korudu. O dönem bu cesareti takdir eden hatırlamıyorum burada.Onuda yukarıda ekledim zaten, takımda ki yerliler ile kıyaslandığında kadroyu güçlendirmeyeceklerini düşündüğümü oyuncularda tonlarca para harcayacağına koy alt yapıdan oyuncuları kadroyu, biraz cesarete bakar bu iş.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Nickin yakıyor rahmicimkap varmi beyler
Tabiki öyle kazma çok ama şu anda piyasada Cengiz dışında yerli bir oyuncu görmüyorum. Çok gördük öyle Anadolu takımında bir iki sezon iyi olup büyük takıma geçince ortadan kaybolan oyuncuları. İki ucu b.... değnek gibi bişey bu ama ben bize yarım basamak dahi attıracak oyuncu göremiyorum, o yüzden alt yapıya önem verilsin daha iyi. İsmi geçen yerli oyunculardan çok daha kötü oynayacaklarını düşünmüyorum.Ben zaten yüksek ücret vererek rotasyon adamı almaya karşıyım. Mümkünse altyapıdan adama şans vermek bence de en mantıklısı ama herşey cesaretle olmuyo, biraz realist te olmak lazım, eldekilerde biraz potansiyel olmalı. Dediğin şeyi Terim yapmıştı bi kaç yıl önce ve avrupada yedek kaleciye altyapıdan Eray'ı yazmıştı. Şansına da Muslera'nın sakatlanacağı tuttu o sezon ve kaleye gelen gol oldu, Real deplasmanında kaleyi o korudu. O dönem bu cesareti takdir eden hatırlamıyorum burada.
Uzatmadan sonuca geleyim keşke tüm takım kendi altyapımızdan oluşsa ama elde yoksa yapacak bişey de olmuyo. Dediğin gibi cesaret edip adamda ısrar edince arkanda duran da olmuyo.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sagol recepcimNickin yakıyor rahmicim