Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sergen Zeren bugun durgunluk var sende duyumlar mi bitti ?

duyumlar bitmedi de arkadaşlar bitti galiba.telefonumun şarjı bitti gidelim diyen arkadaşlara sahibim ki beklerken heycanla beklemiştim gelişlerini.yine de üzerime düşeni yapıp davet ettim eve yemege.ne kadar poktan insanlar var ya.aramam daha nasılsın ,bi ihtiyacın var mı diye.ugurlamaya giderim,o da belki.

Son düzenleme:
Fb medyasi belhanda transferine öyle algı yaratti ki sanki 2.lig topcusu aliyoruz

yok daha neler en fazla 4 alırdır

c0445d61fdbca2319df99718d7d0d00e.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ikinci forvet transferi de bari biraz daha genc olsun.

calleri ve jovetic haberleri cıktı ya
Biliyorum da henuz somut bir gelisme yok onlarda. Belki baska bir oyuncunun pesindeler.
Niasse bence iyi bir fiyata alınabilir, ikinci forvet olarak yeter de bence

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ben olsam Niasse yi almam. Daha yaratici, dar alan da faydali olabilecek, hoca zaman zaman cift forvete dondugunde Gomis ile iyi bir ikili olabilecek biri gerek.

Uçmuşsunuz yine :). Sakin olun İmbula, Ben arfa gibi isimler gelmez.

Biliyorum da henuz somut bir gelisme yok onlarda. Belki baska bir oyuncunun pesindeler.

Ben olsam Niasse yi almam. Daha yaratici, dar alan da faydali olabilecek, hoca zaman zaman cift forvete dondugunde Gomis ile iyi bir ikili olabilecek biri gerek.
Buda farklı bir bakış açısı, bu durumda çok hareketli bir forvet lazım ama öylesi de piyasada fazla yok. Ama öyle biri olmazsa bile Niasse iyi bir yedek olabilir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
duyumlar bitmedi de arkadaşlar bitti galiba.telefonumun şarjı bitti gidelim diyen arkadaşlara sahibim ki beklerken heycanla beklemiştim gelişlerini.yine de üzerime düşeni yapıp davet ettim eve yemege.ne kadar poktan insanlar var ya.aramam daha nasılsın ,bi ihtiyacın var mı diye.ugurlamaya giderim,o da belki.

Bosver be sergen sahte arkadaslarin olacagina hic olmasin daha iyi tek tabanca takil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt