Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandanin gecen sene Nice te oynadigi butun maclarin videolarina baktim. En son schalkedeyken izlemistim. Arda Turana stil olarak benziyor. Teknik olarak o kadar ust duzeyde degil ancak atletik kabiliyeti iyi ve topa sert giriyor. Kafadan sol kanata yazilacak bir oyuncu degil cunku hemen hemen hic orta acmiyor. Ancak iyi bir sol orta saha ve ortaci bir sol bekle sol kanatta rahatlikla oynar. Selcuk ile olmaz ama Asamoah tarzi bir oyuncuyla 8 numarada oynar. Selcuktan daha az agresif degil. Benim gorusume gore kapanan takimlara karsi Sneijderin pozisyonunda oynayamaz cunku cok creatif bir oyuncu degil.
insallah 2012deki belhandadan esintiler sunar...

Sag bek,sol bek ve 2-3 tane scout transferi bekliyorum. Asamoah veya lemina'dan biri alinirsa sukret

şu kanat transferi olsa rahatlıycam.gecen sezonun başındaki tolga cigerci cok iyiydi.tolga tudorla o performansın üzerine çıkabilir bence...yeni sezonun süprizi olur belki.

Belhandanin gecen sene Nice te oynadigi butun maclarin videolarina baktim. En son schalkedeyken izlemistim. Arda Turana stil olarak benziyor. Teknik olarak o kadar ust duzeyde degil ancak atletik kabiliyeti iyi ve topa sert giriyor. Kafadan sol kanata yazilacak bir oyuncu degil cunku hemen hemen hic orta acmiyor. Ancak iyi bir sol orta saha ve ortaci bir sol bekle sol kanatta rahatlikla oynar. Selcuk ile olmaz ama Asamoah tarzi bir oyuncuyla 8 numarada oynar. Selcuktan daha az agresif degil. Benim gorusume gore kapanan takimlara karsi Sneijderin pozisyonunda oynayamaz cunku cok creatif bir oyuncu degil.

Bende nice-monaco ve nice-psg maclarini izledim. Dedigin gibi kanat da kayboluyo . orta uclunun solunda biraz daha verimli olur gibi bir de birisi belhanda kosmuyo yuruyo demisti. Tam tersine nerdeyse her pozisyonda rakibine basiyodu savunmaya yardima geliyodu. Bence tudor bu yonunden dolayi istemis olabilir.

--------------------------------------------muslera------------------------------------

Corchia--------------------maicon-----------------------?----------------clichy

Lemina------------------------asamoah-------------------belhanda

------------------------------------ben arfa------------------wes

-----------------------------------------Gomis------------

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum bende kanatta daha çok orta sahada oynamalı

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zenit, Kostas Manolas'ın transferi için Roma'yla anlaşma sağladı. (Sky Italia)

GALATASARAYIN RENKLERINE GONUL VERENLER BU FORUMDAN CIKIN DAHA SİMDİ YAZDIGIM GERCEKLER BU FORUMDA SİLİNİP YOK SAYILMIŞTIR... BURDA GALATASARAYIN MENFAATLERI DIIL KISILERIN MENFAATLERI KONUSULMAKTADIR !!! TÜM NİFAKLARA RAGMEN BU TAKIM EN YUKSEK MEVKIILERE ULASACAK EN YUKSEK TAKIM OLACAKTIR!!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu ne?

-----Lemina---Tolga

--------Belhanda

Bunun olmasi lazim,mükemmel olur ama Lemina hayal

Belhanda'yi bence Engin gibi kullanacak Tudor,yani Terom'in 3.donemi ilk sezonu.Daha once de yazmistim

Ek olarak sanmam ama.Ben Arfa da gelirse Necati olacaktir.

Tudor'un yine Terim gibi.kanatsiz bir sistem düşündüğünü tahmin ediyorum,lan yoksa olur da Tudor basarisiz baslarsa diye Terim e de uygun kadro mu kuruluyor ne,iyice komplo teorisyeni yaptılar bizi ülkede normal düşünemez olduk

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8c4db803e1d4700b29fc4c97cc5c28b5.jpg

..................... Muslera.......................
Corchia... Maicon... Rami... Asamoah
................Lemina... İmbula................
....Ben Arfa..... Sneijder..... Belhanda...
................... ..... Gomis.....................

Aman Allahım korkunç bişi....

Yasa be Mehmet.

Sonunda ruya takim yapip icine serdar denen muzmin sakati ve selcuk denen pilsiz geri pas uzmanini yazmayan birine rastladim.

Yanliz 1 problem belhanda kanat yazmissin. Tudor ntv canli roportajinda dedi ki kanat oyuncusu cok gol atmali. Belhanda senede en fazla 3 gol atan adam. Forvet arkasi hic oynatmaz Tudor onu bu sayilarla.

Buna bakinca malesef Belhanda da Tudor transferi degil bence! :(

juventus yaşı falan takan bi kulüp değil kiralayalim gelişsin geri aliriz kafasi falanda yok kiralar opsiyon koyarsin yada zorunlu satin alma opsiyonu alırsın öyle yada satacak bi takim bulamaz verir kiralik. Leminaya her türlü talip cikar ama . Zor transfer.

2 orta saha almazlar,1 tane gelir oda kaliteli olur umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt