Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu spor programları atık b.kunu çıkardı işin.. Dün trt'de ersin corchia 1 yıllığına kiralanabilir dedi..ulan adamın sözlşemesi zaten bitiyor 2018de niye kiralasın adamlar.. Konopyanka'da schalke opsiyonu kullanmış tutmuş bize yazıyorlar... İnsanları geri zekalı yerine koymaktan başka birşey değil
He ya:) adamlar 12.5 milyonluk optionu kunlanmış gerçekten

Kono, Belhanda, Sneijder, Selçuk adı geçen Ben Arfa. Şu isimlere bakıyorum bu takım nasıl bir formatta oynayacak , bu kadroyu yapanın kafasında nasıl bir diziliş var anlamıyorum. Planlamada çok büyük sıkıntımız var gibi.

Tudor ntvspor'a çıktığında keşke dizilişi ve oynatmayı düşündüğü futbolu da biraz sorsalardı . Ben uygun bir diziliş ve mantalite bulamıyorum artık. Adı geçen isimlerle bize derman olacak dizilişi yapmak çok zor.

Gelecek sezon 4-3-3 sistemiyle oynamak isteyen teknik direktör Igor Tudor'un bu sistemde ileri üçlünün solunda Belhanda, ortada Gomis ve sağ tarafta da Konpolyanka'yı düşündüğü ve bu sebeple Ukraynalı oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.
Beinsports haberi
haberin yalan oldugunu dusunuyor ve umuyorum.
10 numarayı sol forvet, sol açığı sağ forvet yaparak 4-3-3 oynamak isteyen td 10. haftayı goremez

Solda garry yasin idare eder bi şekilde arkasına sağlam bi sol bek olsun yeterki ama sağ kanat eksik ya ben arfa ya lens markoviç bile olur yeterki orijini sağ kanat olan adam alalım..Sağ ayak olup solda oynayanlardan uzak duralım artık.. Orjinal sağ kanat lazım.

Belhanda sneijder aynı anda sahada olursa çok ağır kalicax hücumlarda ya. Zanet düzgün kanat ve bekler yok. 2 el freni olacak selcukta var 3

Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor
Dursun başkan ortalığı yangın yerin e çevirdi
Alayını alalım imbula ben arfa konoplyanka asamoah corchia

0

ben arfayi alsinlar bari sağ kanatta oynar heryeri oynar

Kanat lazım,orta saha lazım,sağ bek lazım,sol bek lazım,yedek forvet lazım daha ne Ben Arfa'sı yaw.Böyle giderse Rijkardlı sezondaki gibi önü paris arkası bağcılar olacak gene

Son düzenleme:
Galatasaray, stoper Marcano için Porto'ya 6 M € önerdi ve bedeli arttırabileceğini belirtti ancak teklif reddedildi. (Jornal de Noticias)

Böyle mi gazete varmi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt