Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gercekten hic munakasaya girmeden ciddi ciddi soruyorum, nedir su Belhanda'nın bizim gormedigimiz yetenegi ? Cok asist mi yapıyor, cok mu gol atıyor, iyi mi defans yapıyor, frikik mi atıyor, mukemmel sutları mı var nedir yanibüyük resme bakınca valbuena > belhanda konusuna ben de katılırım.
sadece yeteneğe bakıyorsak tabiki belhanda > valbuena olur. nereden bakıldığına bağlı.
Evet cok korkuyorlar medya resmen bize calısıyor sneijder kalırsa başa bela olacak yollarlarsa ellerine saglık bize büyük iyilik yapmıs olurlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
...Sneijder kesin olarak gitmiyor.Şimdilik şansı var Tudor ile konuşup anlaşmışlar ama.inşallah Aykut Alex olayına dönmez Tudor istediğim şekilde gelir çalışırsa Belhanda Sneijder ikilisiyle oynayacakmış
nasıl galatasaraylısın git antuda yaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Valbuena'nın takıma katkısı ve uzun yıllardır takip edip gördüğüm kadarıyla Belhanda dan daha başarılı bir oyuncu. Salt yetenek olarak bakarsak Belhanda sanki biraz daha önde gibi duruyor ama önemli olan sadece yetenek değil onu doğru kullanmak ve takım oyununu yönlendirmesidir. Valbuena'nın yaşını ve verilen paralar bu transferin çok mantıklı olmadığını keza Belhanda'ya verildiğini söylenen rakamlarda bu transferin çok mantıklı olduğunu göstermiyor ama ikisi arasında seçim yapılacaksa yaştan dolayı makul bir ücrete Belhanda tercih edilebilir.
Birde ikisi farkli tipte oyuncular kıyaslamak çok doğru olmaz.
Valbuena en kötü 1 sene faydalı olur fenere iyi de katkı sağlar ama Belhanda benim için kapalı kutu ya batırır yada müthiş uyum sağlar takıma ciddi katkısı olur ama ortası olmaz. Geçmişine bakarsanız zaten ne yapacağını ön görmek büyük süpriz olur. Sıkıntılı bir tip ve futbol ahlakının sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum. Büyük risk ama bundan sonra bakıp göreceğiz.
Yaşı bir kenara bıraksan ben Valbuena'yı tercih ederdim külübüme orası da ayrı tabi.