Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valbuena iyi oyuncu(idi), kötü transfer.
Belhanda iyi oyuncu, iyi transfer.( %51 )

Ben Arfa yerine 2 tane merkez orta saha alalım

büyük resme bakınca valbuena > belhanda konusuna ben de katılırım.
sadece yeteneğe bakıyorsak tabiki belhanda > valbuena olur. nereden bakıldığına bağlı.
gercekten hic munakasaya girmeden ciddi ciddi soruyorum, nedir su Belhanda'nın bizim gormedigimiz yetenegi ? Cok asist mi yapıyor, cok mu gol atıyor, iyi mi defans yapıyor, frikik mi atıyor, mukemmel sutları mı var nedir yani

Hashtagle oluyorsa harbiden 2 merkez orta saha aldıralım.

Valbuena'nın takıma katkısı ve uzun yıllardır takip edip gördüğüm kadarıyla Belhanda dan daha başarılı bir oyuncu. Salt yetenek olarak bakarsak Belhanda sanki biraz daha önde gibi duruyor ama önemli olan sadece yetenek değil onu doğru kullanmak ve takım oyununu yönlendirmesidir. Valbuena'nın yaşını ve verilen paralar bu transferin çok mantıklı olmadığını keza Belhanda'ya verildiğini söylenen rakamlarda bu transferin çok mantıklı olduğunu göstermiyor ama ikisi arasında seçim yapılacaksa yaştan dolayı makul bir ücrete Belhanda tercih edilebilir.

Birde ikisi farkli tipte oyuncular kıyaslamak çok doğru olmaz.

Valbuena en kötü 1 sene faydalı olur fenere iyi de katkı sağlar ama Belhanda benim için kapalı kutu ya batırır yada müthiş uyum sağlar takıma ciddi katkısı olur ama ortası olmaz. Geçmişine bakarsanız zaten ne yapacağını ön görmek büyük süpriz olur. Sıkıntılı bir tip ve futbol ahlakının sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum. Büyük risk ama bundan sonra bakıp göreceğiz.

Yaşı bir kenara bıraksan ben Valbuena'yı tercih ederdim külübüme orası da ayrı tabi.

Evet cok korkuyorlar medya resmen bize calısıyor sneijder kalırsa başa bela olacak yollarlarsa ellerine saglık bize büyük iyilik yapmıs olurlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayni Melo gonderilirken yapilan beyinsizlikler tekrar ediyor.

Ifbjk medyasinin kayigina binenler mesai yapiyorlar.

Erene ragmen ligin asist kralina saldiriliyor, ligin geri pas krali birik xelcuka tek kelime yok!! Ustelik xelcuk denen bitigin sozlesmesinin bitmesine 1 degil 2 yil var.

Sneijder aslan gibi sozlesmesinin son yilinda Gomisle oynasin yine asist krali olsun xelcuk denen rezil defolsun 7 milyonun cope atmaktan ve rezil performanstan kurtulalim.

Sneijder kesin olarak gitmiyor.Şimdilik şansı var Tudor ile konuşup anlaşmışlar ama.inşallah Aykut Alex olayına dönmez Tudor istediğim şekilde gelir çalışırsa Belhanda Sneijder ikilisiyle oynayacakmış
...

Iturbeyi kiralayalim opsiyonla... romada ffp sorunu vae zaten verirler

Valbuena'nın takıma katkısı ve uzun yıllardır takip edip gördüğüm kadarıyla Belhanda dan daha başarılı bir oyuncu. Salt yetenek olarak bakarsak Belhanda sanki biraz daha önde gibi duruyor ama önemli olan sadece yetenek değil onu doğru kullanmak ve takım oyununu yönlendirmesidir. Valbuena'nın yaşını ve verilen paralar bu transferin çok mantıklı olmadığını keza Belhanda'ya verildiğini söylenen rakamlarda bu transferin çok mantıklı olduğunu göstermiyor ama ikisi arasında seçim yapılacaksa yaştan dolayı makul bir ücrete Belhanda tercih edilebilir.

Birde ikisi farkli tipte oyuncular kıyaslamak çok doğru olmaz.

Valbuena en kötü 1 sene faydalı olur fenere iyi de katkı sağlar ama Belhanda benim için kapalı kutu ya batırır yada müthiş uyum sağlar takıma ciddi katkısı olur ama ortası olmaz. Geçmişine bakarsanız zaten ne yapacağını ön görmek büyük süpriz olur. Sıkıntılı bir tip ve futbol ahlakının sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum. Büyük risk ama bundan sonra bakıp göreceğiz.

Yaşı bir kenara bıraksan ben Valbuena'yı tercih ederdim külübüme orası da ayrı tabi.
nasıl galatasaraylısın git antuda yaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madem Sneijder gidecek yerine gelecek olan adam Belhanda olmamalı

Banega var Ben Arfa var Cazorla var Giovinco var Ziyech var

Hele heleki 8-9 milyon olunca Belhanda transferi iyice sıkıntılı duruyor

İşin mali boyutu bir tarafa çok ümitli değilim Belhanda transferinden

Sezonun en iyi transferi; Sneijder.

Kariyer ve futbolculuk yonunden olarak valbuena>belhanda aksini iddaa eden fussball cahilidir COK NET

Ama herif 33 yasinda ve 4 mil alacak ve baya bi mallik potansiyeli olan bi futbolcu bu arkadas

Kotu top oynarsa cok pis goygoy doner bu herif uzerinden

maxresdefault.jpg

Bu adami almadan florya'ya gelme cenk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt