Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazmalar dedigin biri bruma,Bundesliga'ya transfer oldu

Digeri de podolski

Belhanda istatistik olarak daha iyi yazdigimi hatirlamiyorum,ama sneijder'dan daha mücadeleci ve tempolu oldugu kesin

Ayrica selcuk ön libero olarak yapti Sneijder kadar istatistigi ama adam cöp

Istatistigi bu kadar önemseme

benim için istatistik çok önemli bi ayrıntı değildir öyle olsaydı gezegende en nefret ettiğim adam burak yılmaz olmazdı ama tudorun taraftar üzerinde oluşturduğu algıyla sneijder gibi bi kaliteli futbolcunun itin bi tarafına sokulması zoruma gidiyor,mantığım almıyor. bruma ve muslera dışında hiç bi futbolcunun performansının sneijder kadar olduğunu hiç kimse iddia edemez. selçuk,semih,tolga,eren,serdar aziz ve bi ton yeteneksiz kazma takımda kalacak senijder gidecek bunun neresinde adalet var. bu saydıklarımın hepsi sneijderden önce gönderilmeyi binlerce kat daha fazla hakediyor ama tudor efendi bi eziklik psikolojisi içine girip sneijder üzerinden otorite kurmaya çalışıyor. sneijder kalırsa otoritesinin sarsılmasından korkuyor bunlara gerek yok sneijdere biraz daha ılımlı yaklaşsa gel beraber butakımı şampiyon yapalım dese sneijder anlaşması kolay uyumlu bi adam yıllardır bunu kanıtladı bize. koşma meselesine gelirsek selçuk çok mu koşuyor da tudor efendi adamı baş üstünde tutuyor ayrıca bi takımda her futbolcu eşit koşmasını beklemek çok ilkel bi futbol anlayışı tudor geçen sene bu kafa yapısıyla bi halt olmayacağını anlamadıysa yandık zaten gitsin atletizm takımı yönetsin.

Selman Öztürk: Juventus, Galatasaray'ın Lemina'yı kiralama isteğini kabul etti. GS satın alma opsiyonu da koydurmak istiyor.

Bu geçen sene buraya üye olan şahıs değil mi

Bize zamanında Melosporlu diyorlardı, hala buradayız sen canını sıkma ;);)

Sneijder-Melo-X artık adı ne olursa olsun şu yaptığınız saçmalıktan başka bişey değil

Ne yani Bruma Sneijder'den çok daha fazla katkı verdi bu yıl geleceği çoook daha parlaktı ne oldu gitti

Brumaspor'lu olalım arkasından ağlayıp oturalım mı yıllarca ?

Çıkın şu kafadan

Bastan asagi büyük mallik iceren bir yazi olmus

Ayrica dunya kupasi var ayagina sneijder'in Mac sectigini veya sezon sectigini itiraf etmissin tebrikler

Senin düşmanlığın daha büyük mallık bence. Arkasına Selçuk, Semih, Sabri koy sonra her maçı kurtarsın diye bekle. Var mı yeryüzünde böyle bir oyuncu? Tatlı rüyalar..

DDavWMgXkAArk6l.jpg

benim için istatistik çok önemli bi ayrıntı değildir öyle olsaydı gezegende en nefret ettiğim adam burak yılmaz olmazdı ama tudorun taraftar üzerinde oluşturduğu algıyla sneijder gibi bi kaliteli futbolcunun itin bi tarafına sokulması zoruma gidiyor,mantığım almıyor. bruma ve muslera dışında hiç bi futbolcunun performansının sneijder kadar olduğunu hiç kimse iddia edemez. selçuk,semih,tolga,eren,serdar aziz ve bi ton yeteneksiz kazma takımda kalacak senijder gidecek bunun neresinde adalet var. bu saydıklarımın hepsi sneijderden önce gönderilmeyi binlerce kat daha fazla hakediyor ama tudor efendi bi eziklik psikolojisi içine girip sneijder üzerinden otorite kurmaya çalışıyor. sneijder kalırsa otoritesinin sarsılmasından korkuyor bunlara gerek yok sneijdere biraz daha ılımlı yaklaşsa gel beraber butakımı şampiyon yapalım dese sneijder anlaşması kolay uyumlu bi adam yıllardır bunu kanıtladı bize. koşma meselesine gelirsek selçuk çok mu koşuyor da tudor efendi adamı baş üstünde tutuyor ayrıca bi takımda her futbolcu eşit koşmasını beklemek çok ilkel bi futbol anlayışı tudor geçen sene bu kafa yapısıyla bi halt olmayacağını anlamadıysa yandık zaten gitsin atletizm takımı yönetsin.

Ben selcuk semih kalacak Sneijder gidecek demiyorum

Hepsi gidecek,bu takimin 2 sezondur ilk 3 disinda kalmasini saglayan herkes gidecek buna Sneijder da dahil

fenerliler ,yazık mehmet ekiciyi alex sanıyorlar galiba bizim ortasaha problemini cözecek gör bak diyordu bir arkadas

yazık yahu sana dedim en son kac yıl önce mac izledin demistin

Sneijder-Melo-X artık adı ne olursa olsun şu yaptığınız saçmalıktan başka bişey değil

Ne yani Bruma Sneijder'den çok daha fazla katkı verdi bu yıl geleceği çoook daha parlaktı ne oldu gitti

Brumaspor'lu olalım arkasından ağlayıp oturalım mı yıllarca ?

Çıkın şu kafadan

Bruma kim yav :D :D

Sneijder reyiz kalacak ve burda düşmanlığını yapan kahpelere kazıkları sokmaya devam edecek! Ölü sevici leş herifler. Sneijder giderse oyunu da ebeniz kurar artık cahil sürüsü.

Diğer bir konu; Sneijder dünya kupasına katılmak, en çok milli formayı giyen Hollandalı oyuncu rekorunu pekiştirmek için bu sezon elinden geleni yapacaktır. Tabii bunun için takımın da biraz sağlam olması gerekiyor.

Son olarak; Wesley Sneijder geldiği günden beri attığı goller, aldırdığı kupalar ve isminin marka değeriyle parasını çoktan çıkartmıştır. Siz takımdaki yerli leşler, çöpler neler yapmışlar onu anlatın da bilelim.
Çok malca bir yorum

Düzgün konuş

Bu ne rezillik ya forumda neden izin veriliyor buna? Biri Sneijder'i istemediğini belirtse hemen linç yiyor,hakaret ediliyor vs

Sanane ulan herkes sizinle aynı şeyi mi düşünmek zorunda ki hakaret edip duruyorsunuz Sneijder'i istemeyenlere

Sneijder olmasa Avrupa Ligi'nde elemelere katılamayacak kulübün taraftarı laf ediyor efsaneye :))))))))))

Yasin olmasa Avrupa Ligi'nde elemelere katilamayacak kulubun taraftari laf ediyor kendisine, aynisi Eren icin de gecerli ozaman

Birakin duygusal dusunmeyi, nasil hala kotu oynayan adami destekleyebiliyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum

Son düzenleme:
Gerçek taraftar üstüne alınmaz zaten, bırak yarası olan troller gocunsun. Böyle 10 numaraları 40 yılda 1 buluyoruz. Leşlere yedirmeyiz.
Bunun gerçek taraftarlık ile ilgisi yok ki
Herkes aynı düşünmez fikirlere saygı denen bişey var. Senin çok sevdiğin bi adamı baska bir cimbomlu sevmeyebilir saygı duymak zorundayız.

Sen sneijder'ı savunabilirsin o adamda kötü şeylerini görüp eleştiriyo hakarete gerek olduğunu düşünmüyorum.

TapaTalK

çok eksik var çok sağ bek sol bek uzun stoper (maiconun yanına) çok sağlam çift yönlü bir orta saha sağ açık alternatif forvet

yasin olmasa avripa ligi'nde elemelere katilamayacak kulubun taraftari laf ediyor kendisine, aynisi eren icin de gecerli ozaman

birakin duygusal dusunmeyi, nasil hala kotu oynayan adami destekleyebiliyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum

:d :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt