Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfa deniyor mesela. Bence de müthiş topçu ama soralım. Ben Arfa gelse yıllık kaç milyon alacak? Bonservisi? Geçen seneki performansı? Peki Nasri mesela? Ne kadara gelecek buraya? Performansı çok mu üst düzey?

Sneijder'in kalmasını da isteyeni gitmesini de isteyene saygı duymak lazım. Ama kalsın isterim. Mevcut kadro içinde benim futbol izlememe birinci adamlardan biridir. Birde kadro içinde o kadar çok çöp varki tartışılacak adam değil.

Hay Sneijderinize sicayim. Her gün ayni tartisma.

Kulübü bok götürüyor herkes Sneijdere takmis.

Keşke bana oyuncu izle transfer et deseler

Galatasarayım için uyumaz oyuncu seçerdim aylık 15 bin tl maaş da yeterdi

Gomis'in maliyeti ne asil onu söyleyin bana bi, takip etmedim bugün hic.

Sneijderin kalitesi tartışılmaz. Formsuz du bir şey oynamadı ama iki senedir diyen arkadaşlar var. Evet iyide ortada takım mı vardı son iki senede sneijderden üst seviye perfomans beklenildi?
Sneijder işleyen bir takımın özel extrası olan bir oyuncudur. Takım oyunu ne kadar iyise sneijder de o kaliteyi yukarıya taşır. Takım oyunu kötüyse sneijderden bir şey beklemek hayalciliktir. Sneijder böyle profili oyuncudur ve hep böyleydi zaten.
Bunun aslında net örneği var yakın zamanda. Bizde kötü denilen sneijder az çok iyi takım kurgusuna sahip hollanda milli takımınfa rezital sunmuştu.

Bizim yönetimin bonservissiz oyuncu alıp seneye 10mq Euroya satmaya niyeti yok sanırım.

Uff ne saçma yönetim eksii

Transfer gelmiyor diye kendini bozan erkek delikanlı mıdır?

Hakan delikanlı diye biri vardı birde hep tartışırdı

f113348cb8184da1bf28a7554d851772.jpeg

ben hayvan gibi bi herif saniyodum bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt