Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDbdgn5XUAEauI9.jpg:large

Selçuk'un yerine iş yapar.

Maicon dışında ikiside iyi transfer değil
Ki maicon bile riskli transfer.

Futboldan ve ekonomiden az çok anlayanlar için bu yorumlar gayet normal ama sizin gibi ergen transfer taraftarları için absürd kalıyor.

4 senedir Bunları göremediğiniz için kulübün içini boşalttılar

Sürün yağlı surat!
Ünal Aysal cürüttü ikinci döneminde kulübü resmen Terim ile alttan alarak devam etsek şu an 4 yılda 3 defa şampiyon olmustuk. Gitti Hajrovic Veysel Ontivero Tarık derken sirke çevirdi. Bu konu hariç haklısın. Dursun zaten tüy dikti o ayrı bir vaka.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

konopı çok rahat alırız rehberg başkanım iyi bir gslidir

Abubakar yok şu an alamaz Beşiktaş. Ben şu an ki eto,love ve adebayorun Fransa Ligi'nde 20 gol atacagini düşünmüyorum. Eto en kariyerli oyuncu ama şu an ki hali degil. Gomis bu 3 ismin önünde su an form olarak

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş gomisin yanında payet ve thauvin arkasında cabella gibi isimler vardı.
Şimdi ise senede 3 asist yapamayan belhanda ve selçuk ile oynayacak elbette fransada gol atmak Zor.
Gomis 15 gol rahat atar ama hareketli ve top indiren bir forvet değil ve göreceksiniz sezonun en az 4 ayı sahada olmayacak.

Sürün yağlı surat!

Bir soru 3 5 1 1 dizilişinde orta saha önünde belhanda oynar mı?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal cürüttü ikinci döneminde kulübü resmen Terim ile alttan alarak devam etsek şu an 4 yılda 3 defa şampiyon olmustuk. Gitti Hajrovic Veysel Ontivero Tarık derken sirke çevirdi. Bu konu hariç haklısın. Dursun zaten tüy dikti o ayrı bir vaka.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aysalin ıkinci dönemi çok hatalı işler yapıldı haklısın renktaş.
Managerler ve bazı zatlar bizim üzerimizden zengin oldular.
Aysalin gözleri taraftarın ilgisi sebebiyle kapandı ve çok güzel kandirildi

Sürün yağlı surat!

Arkadaş gomisin yanında payet ve thauvin arkasında cabella gibi isimler vardı.
Şimdi ise senede 3 asist yapamayan belhanda ve selçuk ile oynayacak elbette fransada gol atmak Zor.
Gomis 15 gol rahat atar ama hareketli ve top indiren bir forvet değil ve göreceksiniz sezonun en az 4 ayı sahada olmayacak.

Sürün yağlı surat!
4 ay uzakta kaldığı hangi sezon var? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Fransa ligi zor bir lig her takımın kalite isimleri var. Bu ligde de sneijder, belhanda, Gary ile oynayacak. Bekler de hücumcu olursa 20 rahat atar. Bence gomise karşı çok ön yargilisin 4 ay sakat kalır demek haksızlık

Bir soru 3 5 1 1 dizilişinde orta saha önünde belhanda oynar mı?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boşver abi üçlüyü. Yaptık sana 4'lü kadroyu işte. Corchia-Maicon-Serdar-Clichy-Selçuk-Lemina-Belhanda-Konopylanka-Sneijder-Gomis

Bu arada Belhanda 8,5 nuamra gibi oynarsa 4-3-3 farklı bir şekilde oynanabilir. Sneijder ve Konopylanka önceki üçlünün sağı ve solunda oynarken Belhanda ortasahada 8.5 gibi oynar ve oyun kurar.

Ergen mı moruk lütfen
3 kuruşluk oyuncular ne verdi bu klübe aç araştır tarihimizi
Kim demiş 3 kuruşluk oyuncu istemediğimi.

Her zaman derim
15 tane çöp alacağına
5 tane kaliteli oyuncu al yeter.

Bu yönetim kaliteli oyuncu almaz almayacak.

Gomis göz boyama
Belhanda ise maneger itelemesi

Sürün yağlı surat!

G.Saray, Maicon ile tüm konularda mutabakata vardı. Oyuncu için KAP bildirimi kısa süre içinde yapılacak ve kampa katılacak. (beIN Sports)

Fenerbahçe, U19 takımında forma giyen Oğuz Kaan Güçtekin ile profesyonel sözleşme imzaladı.

DDbnAZFXUAAn20I.jpg

emre mooooooooooooooor

Muslera Corchia Maicon Ahmet Linnes Selçuk Lemina Belhanda Konoplyanka Yasin Gomis. İlk defa kadro kurdum :) Yasinide defansa katkısı yüksek olduğu için yazdım Tudor mutlaka kanatların birinde defansif yönü yüksek olan birini tercih edecektir

Aysal çok başarılı başkan idi ancak terim ayrıldıktan sonra ki sene tarihin en saçma işlerine imza attı bu gerçek değişmez. Hala umut, Oğuzhan, tarık, Semih, Selçuk gibi çöpler takımda 5er yıllık sözleşme kimin mantığı idiyse. Tarık ile Selçuk daha 2 yıl sözleşmeleri var her gördüğümde sinir oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt