- 13 Şubat 2009
- 27.810
- 25.281
- 3.468
Belhanda selçuğun oynadığı pozisyonda oynayamazmı? bana sanki tudorun aklında orda oynatma isteği var gibime geliyor.
Bu benimde aklımdan geçmiyor değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda selçuğun oynadığı pozisyonda oynayamazmı? bana sanki tudorun aklında orda oynatma isteği var gibime geliyor.
o zaman lemına gelmez vaınquer gelırBelhanda selçuğun oynadığı pozisyonda oynayamazmı? bana sanki tudorun aklında orda oynatma isteği var gibime geliyor.
Diyebilirmiyiz ?
![]()
Yabancilari doldurduk Ama kaliteli yerli de yok. Demirören öküzü terslik yapmaz Insallah
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zaten bir gol olasılığımız oluştu ise bunu Bruma'ya borçluyuzudur başka hücum planımız olmadığı için o yüzden gayet de hakkıdır. Şöyle bir takımda Bruma'yı eleştirmek akıl işi değil adam topla kontraya çıkıyor, takım arkadaşları normal koşu ile ona yetişemiyor acaba sen o sahada olsan ne düşünürsün çok merak ediyorum?
Link yolla hele
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
françaisdashlar çevirsin
PhilippeGenin @PhilippeGenin·10m
Le souhait de Galatasaray et le club est très actif...
Aykut
@aykut42sReplying to*
@PhilippeGeninLemina vers galatasaray monsieur?
PhilippeGenin @PhilippeGenin·11m
Pas le buzz vu l activite du club....
Ercan Yüksel@ercan112yReplying to*@PhilippeGenin
C'était juste pour faire le buzz en Turquie (pcq ça c'est fait) ou alors vous avez de réelles sources ?...
Gecen sene bu forumda Delaney'i bile alamıyorduk kabus gibiydi.
Şimdi Lemina'nın gelme ihtimali var.
Siyahla Beyaz gibi anasini satiyim.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lemina gelsin umrumda degil.tolga ve lemina transferini isteyen akil ayni kisi olamaz uzgunum ama bu kadar vizyon dursuna fazla
Maalesef neredeyse tüm maçları izledim ve dediklerimin arkasındayım. Bruma onlara saygı duymuyor veya pas atsa gol yapabileceklerine inanmıyor olay bundan ibaret. Tabii kendini pazarlama seçeneğini de masaya yatırabiliriz ama bunun için onu suçlayamayız genç bir çocuğa bu kadar sorumluluk verirsen onu nasıl kullanacağını bilemezsin ve bu onu suçlu yapmaz senin kadro planlamam yanlıştır ve bir çok tercihin vs vs. Bruma burada zincirin en son halkası ve en suçsuzu.Uğur belliki maçları seyretmemişsin, benim dediğim müsait arkadaşı varken salakça kararlar verip pas yerine şut, şut yerine pas tercihleri ve bunuda aptal olduğu için değil KENDİNİ GÖSTERİP PAZARLAMA derdinde olduğu için yapması. Yoksa tek başına takılırken ne yaptığının önemi yok.