Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vainqueur deli topçu burdakiler neyini beğenmiyor anlam veremiyorum. Adam resmen tek başına her atağı kesiyordu neymiş ofansif yönü kötüymüş diye adama mehmet topal muamelesi yapıyorlar.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
aldırma abi burdakilere.lequipe deki gazeteciye göre bize gelme ihtimali fazla.

@Serguei
Comme prévu, Bafé Gomis s'envole today pour Istanbul. Sera-t-il bientôt accompagné par William Vainqueur? Fort possible #Galatasaray #OM

Şu sayılan oyuncular gelsin bu sene seyirci rekoru kırılır her maç. 50 bin ful çeker ztk maçları dahil.İsmi geçen adamlar az buz değil. Konoplyanka,Lemina veya İmbula,Corchia,Clichy çok yakışıklı bir takım oluruz.

Şu sayılan oyuncular gelsin bu sene seyirci rekoru kırılır her maç. 50 bin ful çeker ztk maçları dahil.İsmi geçen adamlar az buz değil. Konoplyanka,Lemina veya İmbula,Corchia,Clichy çok yakışıklı bir takım oluruz.
vainqueur da iyi topçuymuş.onu küçümsemeyelim

Vainqueur deli topçu burdakiler neyini beğenmiyor anlam veremiyorum. Adam resmen tek başına her atağı kesiyordu neymiş ofansif yönü kötüymüş diye adama mehmet topal muamelesi yapıyorlar.

Öyle olmasa Marsilya taraftarının anketinde en çok kalmasını istedikleri oyuncu olarak çıkmazdı.

Yav ofansını yiyeyim takımın 2 senedir ırzına geçiyorlar. Herifler orta sahayı ellerini kollarını sallayarak geçiyor. Biz bi şekilde gol atıyoruz zaten. Defansif sorunumuzu çözsün bana kafi. Bu Pasalic midir nedir Selçuk ile oynarsa ne anladım bu işten. Bizi gene elek ederler...

Adı geçenler arasında en çok Imbula işimize yarar. Pozisyon bilgisi, alan kapatması, yüksek gelen toplara çıkabilmesi, sol ayağını iyi kullanabilmesi gibi özellikleriyle tam aradığımız adam. Maçına göre hem Tolga hem de Selçuk ile beraber oynayabilecek en iyi seçim olur.

aldırma abi burdakilere.lequipe deki gazeteciye göre bize gelme ihtimali fazla.

@Serguei
Comme prévu, Bafé Gomis s'envole today pour Istanbul. Sera-t-il bientôt accompagné par William Vainqueur? Fort possible #Galatasaray #OM
geldi bile karşim vainqueur artık kadrolarımıza gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz kampa katılır önümüzdeki hafta

imbula lamina bizim alabiliceğimiz çapta isimler deildi zaten
sağ sol beke yoğunlaşalım artık inş

Yav ofansını yiyeyim takımın 2 senedir ırzına geçiyorlar. Herifler orta sahayı ellerini kollarını sallayarak geçiyor. Biz bi şekilde gol atıyoruz zaten. Defansif sorunumuzu çözsün bana kafi. Bu Pasalic midir nedir Selçuk ile oynarsa ne anladım bu işten. Bizi gene elek ederler...

Aha izleyin sonuna kadar adam her kesiyor hem dağıtıyor. Melo yu çok anımsatıyor süper lig de şov yapar bu. Melo bize gelene kadar çalım neydi bilmezdi bize gelince açıldı

YouTube

geldi bile karşim vainqueur artık kadrolarımıza gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz kampa katılır önümüzdeki hafta

Bu kesinlik neden ? varsa bir kaynağın bizde öğrenelim, kaliteli isim seviniriz.

Son düzenleme:
Hayırlı geceler iyi nöbetler renktaşlar:gsbayrak:

Bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray!

Milan Kjaeri istiyor

di marzio

SELAM FORUM...

DDb6-0AWsAAkpnX.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt