Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçümseme filan yok. Vainquer Josef tarzı bir oyuncu dedim ki bu konuda fikrimin arkasındayım. Josef de bence kötü oyuncu değil.

Ama bana göre bizim için Imbula daha iyi olur. Vainquer %90 kesiyor %50 topla bişeyler yapabiliyorsa Imbula 80 kesiyor 80 oynuyor. Ben ikinciyi tercih ederim.

Aykut kjaer i sattırmaz sezon ortasında kavga ederler sezon sonu beleş gider. Dediydi dersiniz Léo.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

leminayla ilgimiz var ama müspet deil arklar juve kiralık olarak tr ye göndermiyor

Kjær kendisi gitmek ister zaten, Fenerbahcede mi kalacam geldigim güne lanet olsun diyordu suan belkide

1603316_Galatasaray_SK.jpg

umut garibin ekmeğidir

Gomis, Belhanda, Maicon h.o
Kono, Lemina, Corchia, Willems geldi mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Juve'nin elinde envai çeşit orta saha var zaten ihtiyacı yok ki bunlara. Zaten orta sahalarıda çok iyi. Pjanic,Khedira vs. Lemina finan sıra dahil gelmez.

Kimi satacak la
bunlar.

30 yaşındaki Hollandalı oyuncu, Türkiye'ye gelmeden önce Sneijder ve Nigel de Jong ile görüştüğünü de ifade ederken, ''Fenerbahçe ile de görüşüyordum. Ancak onların transfer yapmadan önce oyuncu satmaları gerekiyordu. Çoduklarımın okula gitmesi gerekiyordu ve ben de durumu bir an önce netleştirmek istedim. İstanbul'a gelmeden önce Wesley Sneijder ve Nigel de Jong ile de konuştum'' şeklinde konuştu.

ben arfa psgde kalacakmış.Türk takımları ile görüşmemişler.menajeri açıklamış...psgden ayrılma gibi bi durum yok.kulüpte ben arfaya git dememiş.

Evet benim de dikkatimi ceken konuyu yazmışsın. Juve nin CL maclarını izledim. En son RM ile final maçını izledik. Bu adamı ve Asamoah'ı hatırlamıyorum. Madem bu kadar iyi, neden hiç oynamadı? Cabuk mu gaza geliyoruz, supheliyim.
Şampiyonlar liginde oynayan iki takımın 11'inde hiçbir oyuncuyu alamazsın. Lemina juvede süre alan bir oyuncu bu sezon yaklaşık 25 maç oynamış. 24 yaşında ve değerli bir oyuncu. Potansiyel var. Bence satın alma ops ile kiralanabilir

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimi satacak la
bunlar.

30 yaşındaki Hollandalı oyuncu, Türkiye'ye gelmeden önce Sneijder ve Nigel de Jong ile görüştüğünü de ifade ederken, ''Fenerbahçe ile de görüşüyordum. Ancak onların transfer yapmadan önce oyuncu satmaları gerekiyordu. Çoduklarımın okula gitmesi gerekiyordu ve ben de durumu bir an önce netleştirmek istedim. İstanbul'a gelmeden önce Wesley Sneijder ve Nigel de Jong ile de konuştum'' şeklinde konuştu.

Elia mı?

bugün Gomis KAP (detaylar) + Belhanda Istanbul'da + Maicon KAP (görüsmeler) olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt