Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar aziz hava toplarinda cok iyi aslinda komple bi stoper ama sakatlik durumu iste.
adam sansiz o hususda.

edit: ulan alisamadim su avatara, gördügüm zaman sasririyorum hep :asd22:
:D hava toplarındaki sorunu çözer diye düşünüyorum,maiconla uyumlu olacaktır.takım savunması falan da önemli tabi.

Adam diyo ki ben çok süre alacağım bir takımda oynamak istiyorum

Lyon ve marsilya beni istiyor iyide proje sundular ama kişisel gelişimim için bana uygun değiller diyor

Haberin sonundada sevilla watford ve arsenal de talip deniliyor

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferler icin ozet gececek renktas varmi.. kimleri aldik kimler gundemde? Pek takip edemiyorum bu aralar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Serdar iyi oyuncu oynasa tek sorunu oynayamıyor. Ve biz bu adama maaş dahil 1 yılda 6m ödedik.. ve ödemeye devam edeceğiz.

ben serdar aziz kadar ahmet çalık'a da güveniyorum bu sezon umarım sakatlık yaşamaz bu iki isim maicon'la birlikte değişmeli oynarlar. bizi semih kaya'nın gazabından kurtarırlar.

Beşiktaş´ın Pepe transferi PSG´nin sportif direktörü Henrique´in devreye girmesiyle zora girdi.

PSG´nin teklifi 4.5 milyon euro. (@ntvspor)

INFOS | Las Palmas est proche de recruter le prodige macédonien Elif Elmas (17 ans/Heerenveen), déjà international A. (Ekipa24)

Man. City et Galatasaray était aussi sur le coup. Il ne veut pas rester à Heerenveen, il prendra une décision dans les prochains jours.

Ne diyor burda gençler?

Bjk de sezonu pepe hayaliyle acacak transfer yapamayacak gibi iyi oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

''Galatasaray, Asamoah transferi için Juventus'a teklifini sundu.''

tancheridi palmeri

Galatasaray have made an undisclosed bid to Juventus for Asamoah, according to Sky Italy

Vay be Serdar Aziz komple stoper öyle mi. Tarik dan sonra son yillarin en büyük kazigi bu adam.

Galatasaray have made an undisclosed bid to Juventus for Asamoah, according to Sky Italy

Tancredi Palmieri diye biri yazmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt