Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamaouah için teklifimizi sunmuşuz juveye....

Açık söylemek gerekirse Lemina zor bir transfer. İmbula daha olabilir gibi olmasına rağmen onda da şansımız çok az. Bu adamlar gözden düşmüş kenarda köşede kalmış adamlar değil . Adı geçen Vainqueur olabilir ona da itiraz etmem.

Serdar çalık balta semih koray topla 8m maaş var ched de vardı 10m geçiyor :) 2 tane 5m maaşla stoper oynatabiliyorsun varın siz düşünün kimler gelebilirdi. 10-11 maaş çöpe gidiyor şuan atıyorum corluka oraya 5 maaşla gelse herkes hesap makinasını eline alır yazar ne oluyoruz diye. Çöplerin aldığı göze batmıyor da bunlar batıyor işte. Bu camianın a.... belleyen bu yapılanma işte.

tancheridi palmeri bu dönem iyi haberler veriyo....lemina,asamouah.....aldıgımızı da yazar inşallahhh

ne yaziki bazi kisiler simdiden pusuda yatiyor ve serdarin sakatligini simdiden arz ediyor.
böyle tuhaf taraftarlarimizda var, sirf hakliydim diyebilmek icin.

dursuna transfer edemez dediler, serdar stoper olamaz dediler, hele bi sezonun sonunu getirelim oda bi sakatlanmasin.
onu arz edin ondan sonra birdaha performansini konusuruz !

Son düzenleme:
Palmeri güvenilir biri degil ama kaynak olarak Sky Italiayi gösteriyor, belki Di Marzio da twit atar birazdan

Hem asamoah hem de lemina'ya teklif verip hangisi uygunsa onu almayı hedefliyorlar heralde. Tabi iddialar gerçekse.

Asamoah için teklif sunmuşuz
ee295df74189534d0f4aac9e38a63d10.jpg

Bende Ahmet Çalık için bunu düşünüyorum. Son yıllarda aldığımız en kazma futbolcuların başında geliyor.

Ikisi de o parayi etmez diyeyim ve bu konuda uzlasalim :D

Sirf bu ikiliye 7 Milyon ödedik, o parayi mesela direkt Vida'ya gömebilirdik 8 mi ne istiyorlardi 7 ye rahat anlasirdik bence.

Transferler icin ozet gececek renktas varmi.. kimleri aldik kimler gundemde? Pek takip edemiyorum bu aralar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Neyse benden olsun

Gomis memlekete geldi, gölgesinde serinlemek isteyen taraftarlar havaalanına koştu

Belhanda yolda

Maicon tatil sonrası

Şimdi orta saha isimleri geçiyor

Lemina İmbula Asamoah ve Vaniguer(muhtemelen yanlış yazdım)

Ama bek sorunumuz halen duruyor, ciddi bir isimde yok. Clishy tete yalan oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt