Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
araujo olmaz mı farklı tip santrafor için

aek kiralamış las palmastan yarım sezonluk , biz de kiralayak

ezeli rakibiniz diye sallıyorsun itiraf et
Yok ya ben fazla takılmam bunlara zaten o kadar koyu bir taraftar değilim. Doğup büyüdüğüm şehrin takımı diye destekliyorum sadece.

Ama gerçekten kazıklamışlar Modeste leblebi gibi gol atıyor bu Cordoba kötü değil ama çok az gol atıyor, 10-15 gol atar herhalde bizim Eren gibi biraz skor katkısı. 15 golü geçmesi şaşırtır.

sent via GSC

Dun modeste son anda anlasamadi diye bir haber okumustum, ne kadar dogru acaba
Ben de gördüm bugün Modeste gitmiyor falan diye ama Köln öyle şak diye bir oyuncuya 17 Milyon verebilecek seviyeye bir kulüp değil asla.

Mutlaka gitmiştir Modeste diye düşünüyorum yoksa bunu hayatta finanse edemezler.

sent via GSC

garryi göztepeye gönderelim

Garry konusunda çok olumsuz değilim hatta bu sene kalmalı eğer ki iyi bir kamp dönemi geçirirse sonrasın da fırtınalar estirebilir o potansiyeli var bir de duvar pası ve pas alışverişlerini çok seviyor belhanda ve gomis varken onun da performansı tavan yapar :oley:

Türkiyede 3-5-2 sistemini oynayacak takım olmamasının sebebi hem sistem oyuncusu olmamasi hem de o sistemi oturtacak teknik adamın olmamasıdır.Bunlara bir de zamanı ekleyebiliriz.
Asamaoh,Lemina gelirse iyi bir sağ bek transferiyle 3 5 2 sistemi denenebilir.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün hareketli gececek

Geçen 2 seneye bakınca bu sene hareketsiz gün bile geçen senelerdeki en hareketli günlere eş değer geçiyor, transfer de sonunda vizyon sahibi olduk ve doğru adımlar atıyoruz. Umarım şöyle 5-6 transfer daha olur da tamamen kemik kadroyu kurar gelecek senelerde 8-9 oyuncu değil 1-2 sağlam oyuncu alıp kadroyu daha da güçlendirerek gideriz :D

yanliz adam zor kurtulmus havaalanindan bugün :D
daha oynamaya baslamadan sakatlanacak.

Bu kolombiya'dan hep iyi forvet cikiyor, Emre Utkucan ordan 1 tane aldirsa fena olmaz.

Aklima gelenler:
Eski trabzonlu Teofilo
Falcao
Muriel
Bacca
Jackson Martinez
Miguel Borja
Jhon Cordoba
Adrian Ramos
Roger Martinez

Bir de genc forvet vardi adi bir donem bizimle aniliyordu sonra çin'e gitmisti

Bu kolombiya'dan hep iyi forvet cikiyor, Emre Utkucan ordan 1 tane aldirsa fena olmaz.

Aklima gelenler:
Eski trabzonlu Teofilo
Falcao
Muriel
Bacca
Jackson Martinez
Miguel Borja
Jhon Cordoba
Adrian Ramos
Roger Martinez

Bir de genc forvet vardi adi bir donem bizimle aniliyordu sonra çin'e gitmisti

ve en iyisi aspirlla.
vay be asprilla reisde 47 yasina girmis.

futbol 5
Asamoah ve Lemina transferi ile bizzat Tudor ilgileniyormuş..Juve ile kontagı kurmuş.

Sneijder giderse selcuk banko oynar
Sneijder kalirsa selcuk yedek kulubeyi isitir

Bugun de Belhanda geliyor

Maliyet fazla olsa da yapacak birsey yok, cogu transferlerde oldugu gibi hep fazla para verdik zaten

Teknigi cok iyi, adam gecebiliyor, gomis ile iyi anlasacagini dusunuyorum

aspora baktim tekrarina simdi gökmen özdenak ne güzel kapagi verdi emre bola.
hagiyle kiasliyorsun valbuenayi bi git dedi :D
el hareketide ne güzel, sustu kaldi :D

@Faruk_kzg
yalnız galatasaray'ın ismi ne oyuncularla anılıyor .Lemina konoplyanka bunlarda gelirse götürür gider lig

antep taraftarıymış.yorumun altına biri iş yapmaz demiş lemina ve konoyplanka için:D

Gomis
Belhanda
Maicon
Lemina
Konoplyanka

Bunlarin yanina Sneijder'i de ekle

Ligin icinden gecmemiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt