Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Ramos Galatasaray kulağa hoş geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umitcim s.a.bi bitmedi senin gibi cok bilmisler . elinki tatli geliyo sizlere .. gomis galatasaray a geldi ya , senin gozunde kucuk topcu oluyo
umitcim s.a.
hosgeldin
maicon ramosların 1 tık altıysa manolas vs neden 30-40 milyon ediyo. gomis 2 milyon euro neden ingilterenin en dandik kulüplerinde oynayamıyo madem en üst sınıfın bi altı. boş konuşmayın yeter artıkbi bitmedi senin gibi cok bilmisler . elinki tatli geliyo sizlere .. gomis galatasaray a geldi ya , senin gozunde kucuk topcu oluyo
umitcim s.a.
hosgeldin
Bonservis üzerinden oyuncunun elit veya elit olmadığını savunuyorsun.aynen elit sınıfın 1 tık altı swanseade oynayamıyor 2 milyona başka takıma satıyorlar ahahashfhaf
diğeri ise porto gibi 3. sınıf bi takımdan bile yollanıyor.
kötü topçular demiyorum iyi topçular lakin ayaklarınız yere bassın bu tipler 5 sene önce selçuk xabi alonsodan iyi falan diyolardı
hakaret etmedim kardeşim. sence de 1 tık altı değilse niye atar gider yapıyonBonservis üzerinden oyuncunun elit veya elit olmadığını savunuyorsun.
Maicon 7 ramos 70 diyorsun , ok.
Peki Sneijder elitmidir? ( bonservis 7.5)
Neyse bencede elitin tık altı değil bu aldığımız oyuncularda bunu böyle söyleyen arkadaşlarada bırakalım yorumunda bu yönde olsun lütfen hakaret yemeden. Milleti bir dövmediğin kaldı vallahi.
Konuyla üretiğin ana fikir yorumun değil beni rahatsız eden. Forumda ki üyelerin seninle aynı fikiri paylaşmayan küçük düşürücü bel altı vurman beni rahatsız ediyor.hakaret etmedim kardeşim. sence de 1 tık altı değilse niye atar gider yapıyon
abartmayalım dün valbuena belhandadan iyi dedim diye yemediğim laf kalmadıKonuyla üretiğin ana fikir yorumun değil beni rahatsız eden. Forumda ki üyelerin seninle aynı fikiri paylaşmayan küçük düşürücü bel altı vurman beni rahatsız ediyor.
Forum adına zararlı bulduğum için tepki verdim. Yeni kayıt olmuş arkadaşlar veya yazmayı cezaret arayan arkadaşları resmen ürpetiyor bu tarzın.
Forum sahiplerin ekmeği ile oynuyorsun belkide bilincsiz şekilde tabiki belkide.
Ne gibi laflar yediğini bilmiyorum ama beli ki sende bu durumda rahatsız olmuşsun. Ayrı argümanta oluna bilinir bu arada tabi ki. Ama ne yok acizsiniz bilmem gibi kişiliğe saldırı eklemeler yorumlarında gerekli mi ciddiden ?abartmayalım dün valbuena belhandadan iyi dedim diye yemediğim laf kalmadı
Aynen öyle bu ligi illa kazanırız daha ama Avrupa ya kendimizi hatırlarmanın vakti geldieger bütün bunlar olursa.sagbeki,solbeki,kanadı,ortasahası...kimse kusra bakmasın,benim gözüm uefa kupasında...hele bruma gibi birini bulursak ve tudor takımı fişek haline getirirse hiçte uzakta degil uefa kupası.
Porto 3. Sınıf he. Google diye bir şey var porto yaz enter e bas kardeş o kadar zor degil. Porto 3. Sınıfmış o zaman biz 6. Sınıf filan oluyoruz senin gözünde.aynen elit sınıfın 1 tık altı swanseade oynayamıyor 2 milyona başka takıma satıyorlar ahahashfhaf
diğeri ise porto gibi 3. sınıf bi takımdan bile yollanıyor.
kötü topçular demiyorum iyi topçular lakin ayaklarınız yere bassın bu tipler 5 sene önce selçuk xabi alonsodan iyi falan diyolardı