Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi bitmedi senin gibi cok bilmisler . elinki tatli geliyo sizlere .. gomis galatasaray a geldi ya , senin gozunde kucuk topcu oluyo
maicon ramosların 1 tık altıysa manolas vs neden 30-40 milyon ediyo. gomis 2 milyon euro neden ingilterenin en dandik kulüplerinde oynayamıyo madem en üst sınıfın bi altı. boş konuşmayın yeter artık

Son düzenleme:
Dün emre bol diğerinin adını bilmiyorum spikerin ağzından salyalar akıyordu
Biri yok Galatasaray definemi buldu
Diğeri Galatasaray 'ın uefa ile anlaşması yokmu nasıl bu paraları veriyor diye ağlamaları cok hoşuma gidiyor
Kudurun köpekler kudurun Galatasaray düşmanları :)

Gomis elit sınıfın tık altı
Maiconda öyle
Belhanda elitir belkide.

Kişisel fikirlere saygı duymayanlar ve üyelere aşağalayıcı ve küçük düşürücü mesajlar atanlar çekemiyorsa Anten taksın belki işe yaraya bilir.

aynen elit sınıfın 1 tık altı swanseade oynayamıyor 2 milyona başka takıma satıyorlar ahahashfhaf

diğeri ise porto gibi 3. sınıf bi takımdan bile yollanıyor.

kötü topçular demiyorum iyi topçular lakin ayaklarınız yere bassın bu tipler 5 sene önce selçuk xabi alonsodan iyi falan diyolardı

aynen elit sınıfın 1 tık altı swanseade oynayamıyor 2 milyona başka takıma satıyorlar ahahashfhaf

kötü topçular demiyorum iyi topçular lakin ayaklarınız yere bassın bu tipler 5 sene önce selçuk xabi alonsodan iyi falan diyolardı
Bonservis üzerinden oyuncunun elit veya elit olmadığını savunuyorsun.
Maicon 7 ramos 70 diyorsun , ok.

Peki Sneijder elitmidir? ( bonservis 7.5)

Neyse bencede elitin tık altı değil bu aldığımız oyuncularda bunu böyle söyleyen arkadaşlarada bırakalım yorumunda bu yönde olsun lütfen hakaret yemeden. Milleti bir dövmediğin kaldı vallahi.

Bonservis üzerinden oyuncunun elit veya elit olmadığını savunuyorsun.
Maicon 7 ramos 70 diyorsun , ok.

Peki Sneijder elitmidir? ( bonservis 7.5)

Neyse bencede elitin tık altı değil bu aldığımız oyuncularda bunu böyle söyleyen arkadaşlarada bırakalım yorumunda bu yönde olsun lütfen hakaret yemeden. Milleti bir dövmediğin kaldı vallahi.
hakaret etmedim kardeşim. sence de 1 tık altı değilse niye atar gider yapıyon

hakaret etmedim kardeşim. sence de 1 tık altı değilse niye atar gider yapıyon
Konuyla üretiğin ana fikir yorumun değil beni rahatsız eden. Forumda ki üyelerin seninle aynı fikiri paylaşmayan küçük düşürücü bel altı vurman beni rahatsız ediyor.
Forum adına zararlı bulduğum için tepki verdim. Yeni kayıt olmuş arkadaşlar veya yazmayı cezaret arayan arkadaşları resmen ürpetiyor bu tarzın.
Forum sahiplerin ekmeği ile oynuyorsun belkide bilincsiz şekilde tabiki belkide.

Konuyla üretiğin ana fikir yorumun değil beni rahatsız eden. Forumda ki üyelerin seninle aynı fikiri paylaşmayan küçük düşürücü bel altı vurman beni rahatsız ediyor.
Forum adına zararlı bulduğum için tepki verdim. Yeni kayıt olmuş arkadaşlar veya yazmayı cezaret arayan arkadaşları resmen ürpetiyor bu tarzın.
Forum sahiplerin ekmeği ile oynuyorsun belkide bilincsiz şekilde tabiki belkide.
abartmayalım dün valbuena belhandadan iyi dedim diye yemediğim laf kalmadı

Poldi gitti Gomis geldi.
Bruma gitti Belhanda gedi.

Hucum gucu cok degismedi.

Ama asil sorun zaten gol problemi degildi.

50 gol yiyen savunma.

Maicon deniyor cozer mi tek basina? Mumkun degil.

Savunma hatti komple degismeli.

Orta saha 2 merkez oyuncu alinmali. Selcuk Tokga forma yuzu girememeli.

Yoksa bi halt degiliz henuz.

abartmayalım dün valbuena belhandadan iyi dedim diye yemediğim laf kalmadı
Ne gibi laflar yediğini bilmiyorum ama beli ki sende bu durumda rahatsız olmuşsun. Ayrı argümanta oluna bilinir bu arada tabi ki. Ama ne yok acizsiniz bilmem gibi kişiliğe saldırı eklemeler yorumlarında gerekli mi ciddiden ?
Ama belkide dediğin gibi abartıyorum konuyu. Fikrimi söyledim bende sadece, saygılar.

eger bütün bunlar olursa.sagbeki,solbeki,kanadı,ortasahası...kimse kusra bakmasın,benim gözüm uefa kupasında...hele bruma gibi birini bulursak ve tudor takımı fişek haline getirirse hiçte uzakta degil uefa kupası.
Aynen öyle bu ligi illa kazanırız daha ama Avrupa ya kendimizi hatırlarmanın vakti geldi

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Porto 3. Sınıf he. Google diye bir şey var porto yaz enter e bas kardeş o kadar zor degil. Porto 3. Sınıfmış o zaman biz 6. Sınıf filan oluyoruz senin gözünde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt