Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medipol Başakşehir’in yeni transferi Eljero Elia, Hollanda basınına konuşurken, Fenerbahçe’yi neden tercih etmediğini de açıkladı.

Feyenoord’dan ayrılmak için iyi nedenleri olduğunu vurgulayan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, “Ayrıca Fenerbahçe ile de konuştum. Transfer yapmadan önce oyuncu satmaları gerekiyormuş ve daha yeni yeni okula giden çocuklarım için durumu açıklığa kavuşturmak istedim. Akışına bırakamazdım” dedi.

O zaman milletin lafları seni ne ilgilendiriyor? Herkese bir laf sen ağa mısın buranın, modlar nerede illa biri laf mi saysın sana. Sen kimsin kabadayı mi , milletin işi gücü var liseli misin sabah akşam buradasın ve senin saçma sapan mesajlarını okumak zorunda değiliz. Kardeş müslümansan eğer onu geçtim insansan eğer insanlarla alay etmemeyi bilmelisin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gomis ve maiconun elit sınıfın 1 tık altı olduğu yazılırsa tepki gösterilir kardeş bu kadar kör olmayın

fenerbahçenin futbolcusunun iyi olduğunu düşünmek suç mu? bu kadar sığ mı gerçekten kafalar bırakın şu fanatikliği kardeşim.

Geliyor gönlümün efendisi
Geliyor kemik kiran kelle uçuran
Geliyor duran topan ustası
Geliyor Thy rının brezilya versiyonu

biz önemli değiliz portonun 2. sınıf olmadığını gösterdim uzatıp kendini rezil etmezsen sevinirim
Ha .... porto 2. Sinif degilmis cahilssiniz ama asıl önemli cahil olduğunun farkında değilsin kardes. Porto dediğin takım avrupada ilk 10 a bilemedin 15 e girer bu da onu en az 2. Sınıf yada 1. Sınıf takımlar arasına sokar. Ha belki yaşın küçük filandır cahilliğinden öyle gözüküyor. GOOGLE LA PORTO YAZ ENTER A BAS SONRA DA OKU KARDEŞ ÖĞREN. Ayıp değil sonuçta.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

0f429c5b980e5cbc194dda9b5edca833.jpg

Savunma bakanı

gomis ve maiconun elit sınıfın 1 tık altı olduğu yazılırsa tepki gösterilir kardeş bu kadar kör olmayın
Ya sporun bilmem neyini ne edeyim , spor araçtır sen amaca insanlarla güzel konuşmaya bak. Spor niye çıkmış stresin gitmesi için ama maşallah sende baya var. Arkadaş tabiki mübalağa yapmış ama sen de bence fikirlerin anlamsız ama bak bence diyorum. Yani uzatmıyorum lütfen az sakin ol , sivilde böyle biri değilsin eminim ama rahat ol boşver kim ne demiş

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1. sınıf

barcelona real madrid bayern münih

2. sınıf

arsenal liverpool dortmund atl. madrid

bu mantıkla biz de o zaman 20. sınıf felan oluyoruz peki sen neyi eleştiriyosun neyin kafasını yaşıyosun kendi takımını alt sıralarda görüp yaptıgı transferlere laf diyosun

hadi matematik hsabı yapalım gomis belhanda 3 sınıf topcuysa
Galatasaray da 20. sınıfsa bu transferler nasıl transferler oluyo klup ustumu oluyo

ben seni anlamıyorum surekli millete gider yapmalar takımını yerin dibine sokmalar
transferleri surekli eleştirmeler yani amacın nedir

Yeminle antu.com da yazsan seni faw a atar surekli yazılarını okuyup keyif alırlar

git arkadaş antu.com bi tık uzağında

siz fazla kasıyorsunuz arklar az relax herkese fenerli muamelesi yapmayı bırakın ondan sonra düzgün muamele görürsünüz.

az objektif olun

Ali Naci Küçük: Maicon, Slovakya kampına katılacak.Hafta sonu İstanbul'a gelip sözleşme imzalayacak sonra imza töreni ve ordan kampa gidecek

1. sınıf

barcelona real madrid bayern münih

2. sınıf

arsenal liverpool dortmund atl. madrid

Böyle bir mantıkla yola çıkacaksak eğer, yine iyi transfer.

Çünkü senin mantığınla o takımlar birinci sınıf, diğer saydıkların iki ve Porto gibi bir takım üçüncü sınıfsa, Galatasaray dört yada beşinci sınıf olur. Dört veya beş için de, üçüncü sınıftan oyuncu almak iyidir.

Bir de son olarak takım kalitelerinden dem vuruyorsun, Valbuena'ya iyi transfer diyorsun, Maicon kötü. Hoş bence Valbuena iyi transfer ama senin mantığınla, Lyon ve Porto aynı klasman takımları değil mi? Takım sınıflarına bakmak cidden boş bir şey. Lyon gibi üçünü sınıf bir takımdan(!) Lacazette mi istersin, yoksa Barça'dan Alcacer mi? Ya da ikinci sınıf Atletico'dan Griezmann mı, Real'den Benzema veya Morata mı?

beyler bırakın tartışmayı valbuena iyi olsa nolur kötü olsa nolur bu neyi değiştirir geçeceğiz hepsinin içinden, elin topcusu için birbirinize laf etmeye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt