Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Yönetim, Belhanda, Gomis ve Maicon sonrası Konoplyanka'ya imza attırmaya uğraşıyor.

A.Naci Küçük: Tudor, Yönetime; "Konoplyanka'yı istiyorum" dedi. Yönetim harekete geçti görüşmeler başladı. Oyuncu teklife sıcak baktı

Ali Naci Küçük: Galatasaray, Konoplyanka için görüşmeleri sürdürüyor. Tudor sistemine tamamen uyduğunu belirtip ısrarla istiyor.

Son düzenleme:
Ben bu yeni sistemi cok merak ediyorum herlade maicon geride tek kalacak 3 4 tane 10 numara onlerinde gomis falan

DDd-SsVWAAAs8B0.jpg

Böyle bir mantıkla yola çıkacaksak eğer, yine iyi transfer.

Çünkü senin mantığınla o takımlar birinci sınıf, diğer saydıkların iki ve Porto gibi bir takım üçüncü sınıfsa, Galatasaray dört yada beşinci sınıf olur. Dört veya beş için de, üçüncü sınıftan oyuncu almak iyidir.

Bir de son olarak takım kalitelerinden dem vuruyorsun, Valbuena'ya iyi transfer diyorsun, Maicon kötü. Hoş bence Valbuena iyi transfer ama senin mantığınla, Lyon ve Porto aynı klasman takımları değil mi? Takım sınıflarına bakmak cidden boş bir şey. Lyon gibi üçünü sınıf bir takımdan(!) Lacazette mi istersin, yoksa Barça'dan Alcacer mi? Ya da ikinci sınıf Atletico'dan Griezmann mı, Real'den Benzema veya Morata mı?
maicon kötü falan demedim birbirinizi gaza getirmeyin

Gomis ve konop heyecanlandırıyor ama konop işi olmaz bence . Keşke olsa be Bruma reisi unutturur

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Porto şampionlar ligi şamlionu olmuş takım sonuçta yani. İstikrarlı şekilde şampionlar ligine katılıp gruplardan çıkması beceriyor. Avrupa ligini yakın zamanda kazanmış. Birinci sınıf değilse oda liglerinden dolayıdır belkide bence.

Ali Naci Küçük: Yönetim, Belhanda, Gomis ve Maicon sonrası Konoplyanka'ya imza attırmaya uğraşıyor.

A.Naci Küçük: Tudor, Yönetime; "Konoplyanka'yı istiyorum" dedi. Yönetim harekete geçti görüşmeler başladı. Oyuncu teklife sıcak baktı

Ali Naci Küçük: Galatasaray, Konoplyanka için görüşmeleri sürdürüyor. Tudor sistemine tamamen uyduğunu belirtip ısrarla istiyor.
Redsport'u hani bırakmıştın ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siz fazla kasıyorsunuz arklar az relax herkese fenerli muamelesi yapmayı bırakın ondan sonra düzgün muamele görürsünüz.

az objektif olun

senin göstereceğin muameleyi kim takar arkadaş kendini nerelerde görüyosun sen bi laf dersin sana bin laf denir gerisi klavye delikanlılığı biraz nerede olduğunu bil ona göre yaz
eleştiri elbet yapılır ama senin ki hakaret ve küfüre kadar gidiyor üslubunu düzelt yazdığın yazıyı önce oku sonra onayla gönder

yaptığın hoş değil

Nöbet benim baban senin babanı döver modun da ilerliyor okulların tatil oluşu sıkıntı.

Belhanda en flaş isim olacak bence. Taraftarin en sevdiği oyunculardan biri durumuna gelecektir

Porto şampionlar ligi şamlionu olmuş takım sonuçta yani. İstikrarlı şekilde şampionlar ligine katılıp gruplardan çıkması beceriyor. Avrupa ligini yakın zamanda kazanmış. Birinci sınıf değilse oda liglerinden dolayıdır belkide bence.
burda geçmişten değil takım kalitesinden bahsediyoruz kardeşim, şampiyonlar ligini almış okey ona bişey diyen yok.. porto şu an kalite olarak 3. sınıf takımlardan bi tanesi bu demek değil ki kötü. barcelona real bayern bi seviye liverpool arsenal atl. madrid bi seviye porto da onların bi altı işte bunda anlamicak bişey yok ki.

maicon kötü falan demedim birbirinizi gaza getirmeyin

Maicon'a kötü diyorsun anlamında söylemiyorum zaten dostum. Ki kötü de diyebilirsin, beğenmediğini de söyleyebilirsin en doğal hakkın. Ya da "Valbuena müthiş transfer, Belhanda çöp" te diyebilirsin, şahsi fikrindir. Ben sadece oyuncuyu eleştirirken ki, takım sınıflama muhabbetine takıldım ve bir şeyler açıklamak istedim.

------------------Gomis-----------
Konoplyanka
Belhanda
Yasin
Garry
-------------Sneijder

Tudor'un hakkinda boyle bir hucum plani var herhalde, surekli sol kanat istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt