Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Yönetim, Belhanda, Gomis ve Maicon sonrası Konoplyanka'ya imza attırmaya uğraşıyor.

A.Naci Küçük: Tudor, Yönetime; "Konoplyanka'yı istiyorum" dedi. Yönetim harekete geçti görüşmeler başladı. Oyuncu teklife sıcak baktı

Ali Naci Küçük: Galatasaray, Konoplyanka için görüşmeleri sürdürüyor. Tudor sistemine tamamen uyduğunu belirtip ısrarla istiyor.

Nerde demiş bunları? Ben Twitter hesabında görmedim çünkü.

Maicon haftasonu İstanbul'da !
(beIN Sports)

Ula hepsini ayni anda getirecektik ne guzel olurdu

BİLGİ | Monaco, @ToursFC kadrosunda yer alan Boris Popovic (17) ile anlaştığını duyurdu. #Ligue1

Maicon:"Sao Paulo, hayallerimi gerçekleştirmek için bana bir fırsat verdi ve büyük bir takıma gitmemi sağladı."

DDeKaBDXkAIbJlC.jpg

Teşekkür mü küfür mü anlamadım

Orjinal sağ kanat almalıyız yardıran ve kesen Yoksa Gomis istediği etkide olamaz..Kono yerine Hatem veya Lens daha iyi olur bence

arkadaşın biri maicon elit sınıfın bi altı dedi, ben de madem öyle porto gibi 3. sınıf takım niye yolladı dedim tartışma ordan başladı bana saldırdılar anlamak istemeden. ki ben maiconun çok faydalı olacağını düşünüyorum zaten

Orada söylemek istenen sanki Galatasaray'ın alabileceği elit transferin bir tık altı diye geldi. Elitten kasıt tabi ki Ramos falan değildir ya da öyle umuyorum diyelim. :)

burda geçmişten değil takım kalitesinden bahsediyoruz kardeşim, şampiyonlar ligini almış okey ona bişey diyen yok.. porto şu an kalite olarak 3. sınıf takımlardan bi tanesi bu demek değil ki kötü. barcelona real bayern bi seviye liverpool arsenal atl. madrid bi seviye porto da onların bi altı işte bunda anlamicak bişey yok ki.
Günlük değerlendiğini ekleseydin o vakit. Genel değerlendirmede porto en az 2 ci sınıfdır herhalde. Son bir belki iki seneleri sadece değerlendirirsek olabilir porto yorumun.

Gomis
Kono-Belhanda-Sinan

böyle olabilir sağ kanat arıyorlardı ama Kono sanki fırsat transferi,sorun yaşaması

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Sabri Sarıoğlu'nu transfer etmek istediklerini, Sabri'yi yarın Kayseri'ye beklediklerini söyledi. (AA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt