Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
sa panpalar son durumlar neler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina ve kono aynı anda açıklansa oooof ofof of . Süper olurdu da ben kiralik topçu geldiğinde sevinemiyorum gideceği zaman aklıma geliyor hep.![]()
Aynen öyle. Sinan'i okutabiliriz bu sene adam akilli oynarsa. Lemina 15-20 diyorlar taksitle falan alırız belkiİyi bir opsiyon koydurursan sene sonunda satın alabilirsin. Tabi bunu korkmadan yapabilmek için genç sözleşmeli oyuncularımızdan da faydalanarak onların fiyatlarını katlamamız gerekiyor. Mesela Linnes bu sene patlama yapsa, 8m Euro'ya satarsın, yerine başarılı bir sezon geçirdiyse sende kiralık oynayan oyuncunun bonservisini alırsın. Başarısızsa da gönderirsin. Risk sıfır.
Burada kritik olan her sene 2-3 oyuncu parlatabilmek. Transfer politikası da buna göre yapılmalı. Carole, Linnes, Telles, Sinan gibi transferler yapıp faydalanmak, sonrasında da tok satıcı olarak göndermek. İlk teklifle daha transfer sezonu bile başlamadan göndermek değil elbette.
kal mı gelsin?15:30 da gomis'in töreni
16:30 da belhanda'nin gelisi
Oh oh 5 tede maicon kal gelsin tamamdir
Lens ne yaptı renktaş varmı haber fenere gitme ihtimali kalmadı dimi artık
Lemina ve kono aynı anda açıklansa oooof ofof of . Süper olurdu da ben kiralik topçu geldiğinde sevinemiyorum gideceği zaman aklıma geliyor hep.![]()
geçen bunu dediğimde biz galatasarayız beşiktaş değiliz diye ahkam kesmişti bi arkadaş. banlandı sonra nazlıcım slmtalisca ve atibanın aldığı maaşı biz florya da ahçılara veriyoruz ne olacak bu böyle yav bizde bu skala neden yüksek kaliteli adam alsın da semihler serdarlar tolgalar erenler harbi skandal bu durum.
2+1 olsa hoş olurdu kontrat
Imza paraları normalde de her sene tekrar ödeniyor diye biliyorum ben normalde de
konoy kiralık gelse bile bonservisini alabiliriz sezon sonu rahatlıkla.leminayı da parayla kandırmak ve fazla sevmek lazımki kalmak istesin...

Konop gelecekse Belhanda gelmez insallah. Seneye Sneijder gidince Belhanda'dan daha iyisini aliriz (CL sartiyla).
fmde add manegerle bile kurulmaz bu sanırım :d--------------Gomis-----------
Belhanda---Sneijder-----Lens
--------İmbula---Lemina------
Clichy---Acerbi--Maicon--Sagna
-------------Muslera----------
rape team but dream![]()