Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı kırmızılılar ön libero konusunda ise Vainqueur ile her konuda anlaştı. Galatasaray 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Roma ile bonservisi konusunda pazarlık yapıyor. İtalyan kulübü ile arada çok az bir fark kaldığı ve transferin sonuçlanmasının beklendiği öğrenildi.(beinsports)

--------------Gomis--------------
Belhanda----Wes---------Lens
---------Asamoah--Tolga--------
Clichy---Maicon---Serdar---Linnes

Bu kadro yeterli olacaktir kus katliamlari icin.
PS: Clichy'i imkansiz goruyorum ama baska isim cikmadigindan yazdim.

Sarı kırmızılılar ön libero konusunda ise Vainqueur ile her konuda anlaştı. Galatasaray 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Roma ile bonservisi konusunda pazarlık yapıyor. İtalyan kulübü ile arada çok az bir fark kaldığı ve transferin sonuçlanmasının beklendiği öğrenildi.(beinsports)
Vainqueur'u almak cok buyuk hata olur. Almayalim kimseyi daha iyi.
Belhanda yerine orta saha gobek transferine gommeliydik parayi ah ah

Porto şampionlar ligi şamlionu olmuş takım sonuçta yani. İstikrarlı şekilde şampionlar ligine katılıp gruplardan çıkması beceriyor. Avrupa ligini yakın zamanda kazanmış. Birinci sınıf değilse oda liglerinden dolayıdır belkide bence.
Bırak 1. Sınıf adam 3. Sınıf yaptı porto yu

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Juve'den illa koparırız bişeyler. Tudor'un eski kulübü alsın Asamoah ile Lemina'yı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

önemli olan opsiyona nekadar bir rakam koydurdugun 10 milyon cvarı koyulursa max o zaman her oyuncu alınabilir

galatasarayı seksomanyak fikonun bjksiyle karıstırmayın fiko ebubekire 10milyonu sittin sene veremez 50 taksit yapsalar yine veremez

kulüp büyüklügüde burada ortaya cıkıyor dursun denen makak maymunun itibarımızın dahada icine etmezse bizim çapımıza kargaların yetişmesi Türklerin marsa cıkması gibi birsey

Galatasaray'ın Vainqueur görüşmesi dışında Lemina görüşmeleri sürüyor.(beIN Sports)

Rijkaard döneminde elendiğimiz Karpaty Lviv maçı kadrosunu veriyorum.

Ufuk Ceylan

Ali Turan - Servet - Neill - Hakan Balta

Barış - Ayhan - M.Sarp

Serdar Özkan - Baros - Arda

beinsports fotomaça bagladı ardanın dedigi gibi

juventus kendisini kiralık olarak galatasaray'a verebileceğini aktarmış. lakin oyuncu ile henüz bir anlaşma yok. ingiltere'den görüştüğü bir takım varmış. (bkz: #2187457) şurada kanat oyuncusu olarak aktardığım fransız orijinli genç kişi kendisiydi bu arada. benim hatam oldu.
29 Haziran 2017 10:38 · quakerboy

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Lemina'yı Watford'da istiyormuş sanırım bundan sonra ikna etmek yönetim kalitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt