Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon'un yanına alınabilecek serbest kalacak stoperler

Caceres
Chico
Gonzalo Rodriguez
Mauro dos Santos
Titi

Jorge Nicolas Figal(tercihim)

Kwadko sol bek olarak düşünülüyo olabilir lemina için uğraşıyolarsa.. Hem orta sahada da oynayabiliyo ekstra hamle kazanmış olur takım

Inter, Trabzonspor'un Gary Medel için yaptığı teklifi kabul etti. Medel'in son kararı bekleniyor. [DiMarzio]

valbuenaya çöp demezsen kuş oluyomuşsun sergenciğim dikkat et
Kimse Valbuenaya cop demiyor elbette iyi adam ama Belhanda dan cok iyi demek sacmalik,ayrica sacma olan da iyi veya kotu demek degil pesin fikirlilik

Gecen yil Wiel bu ligin icinden gececekti önceki yil Nani ve Rvp gececekti gorduk fenerin icinden gectiler

Bir futbolcu gelip uyum saglar mi saglamaz mi gormeden ovmeye gerek yok Wiel ,tenek bagladigimiz Sabri kadar bile katki yapamadi ,çöp dedigimiz Marcelo ya 8milyon eur deniliyor,Atiba keza öyle,bugun Sneijder gibi bir adami tartisiyoruz sayfalarca (haksiz veya hakli) dün dedim yine diyorum takim olamazsan Ronaldo gelse ise yaramaz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
leminayı zorlamaya deger.acerbideki gibi hedefe kitlensinler.olur olmaz,en azından denesinler...

Bu adam sözleşmesi bitene kadar oynayacak alıştırın yavaştan kendinizi.

Açıkçası Tudor, öyle yalakalık yapan adamı oynatacak gibi durmuyor. Kim iyiyse o oynar.
Ha olur ben yanılırsam, bu takım seneye de patlar bu sefer ne Tudor kalır, ne Selçuk, ne de yönetim.

...........................Gomis................

Garry(yasin)........Belhanda............?

....Lemina(venqueir)..........Selçuk......

Asomoah...Maicon..Serdar.............?

Son düzenleme:
Eğer Lemina ve Vainqeuer ikilisinden biri alınacaksa

Lemina gelirse Lemina-Tolga
Vainqueur gelirse Vainqueur-Selçuk ikilisi şeklinde olabilir bu yüzden ikisi de gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt