Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Galatasaray, Porto'lu Marcano ile ilgili. Kulübü ise kontratı 1 yıl kalan oyuncuyla sözleşme yenilemek istiyor.''

PortugueseSoccer.com @PsoccerCOM
A Bola: Galatasaray among various clubs asking about Porto's Marcano. Porto want to renew his contract. He has currently 1 yr left.

bu stoper iyi mi

menejer sözleşme kasıyor :) yüklü maaş artı 3 yıl kapar

Bize şaka gibi geliyor da Gomis'in gözlüğünü çalmak nasıl bir şerefsizliktir, nasıl bir hayvanlıktır, ülkenin, kulübün imajını yerle bir etmektir farkında bile değil millet. Herif bildiğin kapkaç yapıyor sonra pişkinliğe bak anasını satayım gözlüğü internette satışa çıkarıyor. İyice hayvanlığının havasını da atmıştır nasıl aldım gözlüğü diye etrafındakilere de.

Artık futbolcu karşılama olayına bir düzenleme getirmek gerek. Kardeşim adam misafir ya. Hiç gitme demiyorum gidersin, 50 kişi gidersin insan gibi atkını, çiçeğini ikram edersin birkaç foto çek bitti. Adamı linç ettiler neredeyse ayıp.
Rezalet bir durum,izlerken utandım bu şerefsizlerden. Bu takımın başına ne geliyorsa şu polar tayfasından geliyor.

Galatasaray corchia için kulübüne 4 milyon avroluk teklifte bulundu.oyuncuya 3 yıllık sözleşme teklif edilecek(fransa basını)

Porto 3. sınıfmış.. Sallamak kolay..

Yahu kardeşim hiç birsey bilmiyorsan UEFA nın takım sıralamasına bak, yorumunu ona göre yap.

Real M, Bayern, Barca ile baslayan listede Porto 12. sırada.. Galatasaray 29., Fener 60., Bestas 62. sırada..

Her sene CL kuralarında seri başı olan, UEFA listesinde 12. sırada olan bir takım 3. sınıf olamaz. Nokta..

Hem 3. sınıf olsa bile Fener transferlerini yuceltip, Galatasaray transferlerini kotulemek, en azından kucumsemek bir Galatasaraylıya yakışmaz.

Maicon'un şu hırsını görünce iyiki gelmiş diyorum. Takım içindeki uyuşuklara da arada ayarı verir aslan parçası.

En azindan hepsi hırslı azimli oyuncular. Bizim yerli, evlat kontenjanindaki ruhsuz köpeklere benzemiyorlar.

bir sorum olucak renktaş MAİCON sana göre nasıl topçu

simdi ne desem yalan olur haci
ben elemani hayatimda bir kere bile alici gözüyle izlemedim
tam bir kapali kutu
gsde 4 5 macini izleyip öyle karar verebilirim anca
ama forumda birkac kisi vardi izlemedikleri halde öve öve bitiremeyen
onlara da sorabilirsin :)

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Belhanda fenerin..... ahahahha 16:15 te inecekmis aslan

Mod arkadaşlara teşekkür ediyorum sükuneti sağladığı için
Arkadaş gitsin antuda yapsın artık valbuena muhabbetini
Biz transferlere odaklanalım

Morocco_240-animated-flag-gifs.gif
Brazil_240-animated-flag-gifs.gif

Belhandaaaaaaaaaaaa & Maiconnnnnnnnnnnn

Konoplyanka,Asamoah veya Lemina transfer edilen oyuncular. Kim ne derse desin heyecanlanmamak elde değil. İşte bize bunlarla gelsinler. İyi kadro kursunlar iki forma garanti.

redreport gibi snein ................ vainqueur haberi veriyosun özel diye.öyle bi haber yok hürriyette.normal bi haber koymuş hürriyet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt