Deniz TURAN
Sarı Üye
- 22 Haziran 2015
- 482
- 21
- 478
Ne THY reklamı yaptırdık be. Uçaklar inecek derken planlı olarak söylemiş demek ki Dursun.
sonuçta klubun sponspru klube para sağlıyor birazda reklamını yapalım ne olucak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne THY reklamı yaptırdık be. Uçaklar inecek derken planlı olarak söylemiş demek ki Dursun.
Rezalet bir durum,izlerken utandım bu şerefsizlerden. Bu takımın başına ne geliyorsa şu polar tayfasından geliyor.Bize şaka gibi geliyor da Gomis'in gözlüğünü çalmak nasıl bir şerefsizliktir, nasıl bir hayvanlıktır, ülkenin, kulübün imajını yerle bir etmektir farkında bile değil millet. Herif bildiğin kapkaç yapıyor sonra pişkinliğe bak anasını satayım gözlüğü internette satışa çıkarıyor. İyice hayvanlığının havasını da atmıştır nasıl aldım gözlüğü diye etrafındakilere de.
Artık futbolcu karşılama olayına bir düzenleme getirmek gerek. Kardeşim adam misafir ya. Hiç gitme demiyorum gidersin, 50 kişi gidersin insan gibi atkını, çiçeğini ikram edersin birkaç foto çek bitti. Adamı linç ettiler neredeyse ayıp.
O mal hic biseyi planlayamaz.Ne THY reklamı yaptırdık be. Uçaklar inecek derken planlı olarak söylemiş demek ki Dursun.
T shirte göz dikmedim diyememBakın ders almış adam işte. Gözlük yok. Değerli eşya yok.
belhanda'yı karşılamaya gsc'den gelecek adam var mı? en az 5 bin olmalıyız
bir sorum olucak renktaş MAİCON sana göre nasıl topçu
Gomis çok mutlu oldu rtaş, Belhanda'da daha iyisini yapabilirizDün Gomis ile yeterince rezil olmadikmi
redreport gibi snein ................ vainqueur haberi veriyosun özel diye.öyle bi haber yok hürriyette.normal bi haber koymuş hürriyet.