Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanliz dursun önceden sokaga cikamiyordu simdi kapidan cikinca bambaska hayatin icinde olacak :D
2 sene bu cileyi niye cektim demistir kendi kendine, ama ffp oda ne yapsin.
yine savunmus gibi görünmeyeyim cokta hatalari var.
ama her zaman derim su ffp sirf bizim gibi ülkeler icin cikardilar kendi ararlarinda oynamak icin.
örnegin avrupa birligi.

finansal gücü olmayan ligleri istemiyorlar. ispanya almanya ingiltere italya fransa bunlar kendi aralarinda oynamak istiyorlar.

Son düzenleme:
Demekki dursunda transfer yapabiliyormuş
Gidip otel inşaatı için alınan kredi ile oda bilirdi transfer yapmasını
Uefa dan bize ceza yedirenleri Allah a havale ediyorum
Bu ülkenin marka değerlerinden biridir Galatasaray
Şimdi bunu niye yazdım çünkü adnan öztürk efendi açıklama yapmış 3 ayda düzlüğe çıkartırım diye
Madem çıkarırdınız niye vazgeçtin son dakika

DDe3YR5XgAAZm-R

Sampdoria'nın ilgilendiği belirtilen Sneijder'in menajeri Guido Albers, İtalya'da.

tudor 6 topcu dedı kaldı 3 topcu

Sneijder gidecek ya cidden bunu hissediyorum yani gitsin diye beklemiyorum ama Tudor programa çıkıp Wesin menajeri ile görüşüyoruz takım için en uygunu olacak falan diyince anladım aslında Sneijderin yanına değil yerine geliyor Belhanda

Sneijdere baglı sanırım dıger 3 transfer

Kameni 1.5€ bonservis 2€ maaş, bende Cenk ne işer yararda bu kadar para veriyorlar diyordum, Allah beterinden korumuş.

Maas dengesı nasıl oldu sımdı gıdenler gelenlerı karsılıyor mu

Sneijder giderse Josueyi yoklarız büyük olasılıkla alternatif olsun diye

o alper potuk alınmadıgında ünal aysalın bi agzına etmedikleri kaldı...

alper fenerin en faydalı adamı. Gayet iyi oyuncu. ünal aysal ağzına edilecek hamleler yapmıştır. Hala Galatasarayı zor dönemde bırakıp kaçan adamı savunmaktan vazgeçin. Bu ünal aysal takıntı haline gelmiş sizde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt