Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vee lemina hayırlı olsun

6H3xL.jpg

Demekki dursunda transfer yapabiliyormuş
Gidip otel inşaatı için alınan kredi ile oda bilirdi transfer yapmasını
Uefa dan bize ceza yedirenleri Allah a havale ediyorum
Bu ülkenin marka değerlerinden biridir Galatasaray
Şimdi bunu niye yazdım çünkü adnan öztürk efendi açıklama yapmış 3 ayda düzlüğe çıkartırım diye
Madem çıkarırdınız niye vazgeçtin son dakika
Otel insaati icin alinan krediyi eren ve serdara yatirdi. Bu sene ne degisti ekstra ne geliri geldi de ilk 3 transfere 20 milyon euro gomuldu. Bruma demeyin sakin daha bir ton adam gelecek keza eren-serdar-tolga transferine bir bruma parasini gomduk.
Galatasarayda para sorunu yoktur hic bir zaman en koru sezon 20milyon euro transfere gommus arkadas.
Ek olarak gecen sene kacan bir dunya yetenege deginmedim bak.
500bin icin kacirdigimiz adamlar vardi.

Bu sene ne sadece alinan oyuncularin kalitesi artti.

[FONT=&quot]Belhanda'nın gelmesine

1 saat 57 dk kaldi

Kalan [/FONT]
1.093 km

Tudor, Konoplyanka ve Vainqueur'un durumu hakkında Yönetimden bilgi alıyor. Bu 2 transferin süratle bitirilmesini istiyor.
(beIN Sports)

HOCAMMMM

Igordan sportif direktör de olurmus. Adam transferden anliyor.

O futbolcu karizmasi yok adamda . Şutları, takim oyunu falan fena değil ama BMG'nin ihtiyacı olan forvet değil bence. Güçlü, sert, yipratici bi forvete ihtiyaçları var
Bence var. Ama adam zaten forvet değil #10 veya secon striker oynuyor normalde ama takıma forvet alamadıkları için Raffael-Stindl işte iki tane second striker ile oynuyorlar.

Drmic var ama o da hem kronik sakat hem de berbat bir forvet. Umut gibi boş kaleye bile atamıyor.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Asamoahı 3-5 e alırız sananlar vardı ama bu adam Juventusun hep ilk 18 adamı ve heryerde oynayan bir oyuncu kiralama seçeneği zaten yok ancak bonservisi ile belki alınır oda en az 10 Milyon €

Bence var. Ama adam zaten forvet değil #10 veya secon striker oynuyor normalde ama takıma forvet alamadıkları için Raffael-Stindl işte iki tane second striker ile oynuyorlar.

Drmic var ama o da hem kronik sakat hem de berbat bir forvet. Umut gibi boş kaleye bile atamıyor.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Stindl'i çok beğeniyorum onun yanında bizim Gomis olsa mesela atıyorum çok daha verimli olur

Yeni formalarda çok güzel bu sene :hat: İşler yolunda gibi, bu yolun sonunda sevinen biz oluruz umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt