Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Çarlie Musonda
Pasalic
Halilovic
Gençlere yatırım yapalım
Pasalic
Halilovic
Gençlere yatırım yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su malin seylerini paylasmasin, adam resmen fake seyler paylasiyor habire.vee lemina hayırlı olsun
![]()
Zlatan'da da aynı seyleri yaptı bu adamvee lemina hayırlı olsun
![]()
Recep bir liste çıkar da bakalım üstad. Muhtemel gidenleri de ekle bakalım. Murhan ortalarda yok sana kaldı iş.
Otel insaati icin alinan krediyi eren ve serdara yatirdi. Bu sene ne degisti ekstra ne geliri geldi de ilk 3 transfere 20 milyon euro gomuldu. Bruma demeyin sakin daha bir ton adam gelecek keza eren-serdar-tolga transferine bir bruma parasini gomduk.Demekki dursunda transfer yapabiliyormuş
Gidip otel inşaatı için alınan kredi ile oda bilirdi transfer yapmasını
Uefa dan bize ceza yedirenleri Allah a havale ediyorum
Bu ülkenin marka değerlerinden biridir Galatasaray
Şimdi bunu niye yazdım çünkü adnan öztürk efendi açıklama yapmış 3 ayda düzlüğe çıkartırım diye
Madem çıkarırdınız niye vazgeçtin son dakika
kımler gıttı sımdı
vee lemina hayırlı olsun
![]()
Bence var. Ama adam zaten forvet değil #10 veya secon striker oynuyor normalde ama takıma forvet alamadıkları için Raffael-Stindl işte iki tane second striker ile oynuyorlar.O futbolcu karizmasi yok adamda. Şutları, takim oyunu falan fena değil ama BMG'nin ihtiyacı olan forvet değil bence. Güçlü, sert, yipratici bi forvete ihtiyaçları var
Tudor, Konoplyanka ve Vainqueur'un durumu hakkında Yönetimden bilgi alıyor. Bu 2 transferin süratle bitirilmesini istiyor.
(beIN Sports)
HOCAMMMM
Stindl'i çok beğeniyorum onun yanında bizim Gomis olsa mesela atıyorum çok daha verimli olurBence var. Ama adam zaten forvet değil #10 veya secon striker oynuyor normalde ama takıma forvet alamadıkları için Raffael-Stindl işte iki tane second striker ile oynuyorlar.
Drmic var ama o da hem kronik sakat hem de berbat bir forvet. Umut gibi boş kaleye bile atamıyor.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
İşler yolunda gibi, bu yolun sonunda sevinen biz oluruz umarım.