Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Demireli @FatihDemireli

Tolga Ciğerci'nin 2 Milyon Euro aldığı yerde, Gomis'i asgari ücretle oynatma şansınız yok. Bu rayiçte ücret doğal.

Ingiltere orta sira ekibinin 2 milyona elden cikardigi 32 yasinda ceza sahasi golcusune 4.2 milyon eurodan 3 sene sozlesme yapmak benim icin vasat transferdir.
Lakin gordugum kadariyla tarihin en kotu baskanini buyuk baskan yapmis. Mustehak gercekten

Adama vasat diyosun ben maliyetini söylemiyorum. Şu an aldığın adamlar iyi isimler maddi yönden eleştirilir de vasat demek saçmalık.

hisse satışı,kombine ve loca satışı ve sermaye arttırımı,tv gelirleri %50 arttı bu yüzden elleri rahat rivaya gerek bile yok 20m bütçe yaratmak için

DDfcMq1WAAAs_4u

Gomisssssssssssssss

2.5 milyon euro komisyon parasını kesin. I'm za parası nedir aq. Adama bonservis veriyoruz. Dursundan bir halt olmaz. Bizim paralarla Otel yapar durmadan

maaş bütçesini toplamda 65 altına çekecek ve bruma podolski tarnsferinden gelecek parayla bu üç ismi almış olan her kimse ellerinden öpüyorum büyük iş şimdi kudur satılmış medya alayınızın çapı Galatasaraya yetmez ... 2 sene yoktuk ortalık ite köpeğe kalmış

Aslında şimdiye kadar Kap' a bildirilen isimler arasında takımı ciddi anlamda güçlendirecek bir tek Maicon var.

Podolski gitti Gomis geldi, Bruma gitti Belhanda geldi. Chedjou gitti Maicon geldi.

Anlaşılan o ki daha Sneijder de gidecek.

Asıl sorun bekler ve merkez orta saha ikilisi idi ve bu 4 pozisyon hala daha belirsiz. Bu bölgeler 4 iyi oyuncu ile doldurulmazsa geçen seneden farklı bir Galatasaray izlemeyiz diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Poldi out - Gomis in
Chedjou out - Maicon in
Sneijder out - Belhanda in
Bruma out - Konoplyanka in

Aslında şimdiye kadar Kap' a bildirilen isimler arasında takımı ciddi anlamda güçlendirecek bir tek Maicon var.

Podolski gitti Gomis geldi, Bruma gitti Belhanda geldi. Chedjou gitti Maicon geldi.

Anlaşılan o ki daha Sneijder de gidecek.

Asıl sorun bekler ve merkez orta saha ikilisi idi ve bu 4 pozisyon hala daha belirsiz. Bu bölgeler 4 iyi oyuncu ile doldurulmazsa geçen seneden farklı bir Galatasaray izlemeyiz diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oyuncular gelecek dedi daha cok seyahat yapacagiz temmuz ayinda diyip biyik altindan güldü turist bey.

SON DAKİKA - Yeni transferimiz Belhanda İstanbul'a geldi.

atatürk limanina GS oyuncular cikis yeri diye kapi yerlestirsinler :D
dakika basi oyuncu geliyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt