- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
ben ilk defa gördüm bu adamı tv'de yeni nesil yalaka galiba.Fena yalayıcı bize öyle bir kuyruk acısı var ki öyle böyle sallamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ilk defa gördüm bu adamı tv'de yeni nesil yalaka galiba.Fena yalayıcı bize öyle bir kuyruk acısı var ki öyle böyle sallamıyor
Allahin geri zekalisina.sormadilar.mi ulan gidenler karin tokluguna mi calistilar diye ya da 17,5 milyon.eur 70milyon tl ediyor diye,lan cildiriyorum mis gibi de meslekleri var ha ama salaklar isteTaner karaman diyor ki 3 transferin maliyeti 207 milyon TL imiş. Ama sadece 17.5 m euro kazanmışız
Varmi isteyen bir Kulup
Çünkü onlar zengin ve aziz varneden kimse 1.55lik valbueanın aldıgı paradan bahsetmiyor ? yıllık + imza parası
Wesley Sneijder´in gidici oldugu cok acik artik, kem küm etmeye gerek yok.
Igor Tudor´un aciklamalarindan da bu belli oluyordu, Dursun Özbek´in de aciklamalarindan onu anladim.
Ayrica yine her sezon oldugu gibi kafasina göre herkesten 1 hafta gec gelmesi de ayip artik. Yeter.
Wesley Sneijder cok büyük futbolcu, tartismiyorum. Cok da severim. Ancak kazandigi para kadar oynadigini da düsünmüyorum.
Sezonun son 5 haftasinda hep agzimiza bal caliyor, önceki maclarin cogunda yatiyor.
Kaldi ki bu gec gelmeler, afralar tafralar da bi yere kadar.
MLS takımları ve Zwolle Sneijder'i kadrosunda görmekten mutluluk duyacaktırVarmi isteyen bir Kulup
Gomis'in bonservisi disinda rakamlari facia. En azindan imza parasi, puan basi para ve sampiyon primi vermeyip düz 4 milyon euro kontratla 2+1'e ikna etselerdi
2 sene is yapar 3.sene göndermeye calisiriz gibi görünüyor
5 milyon maaş veren olmaz Türkiye'den hiçbir oyuncuya. Serbest bırakırız 2-2.5 milyona oynarım dese 5 büyük ligin orta sıra takımları sıraya girer.
Keyfini çıkar 1 sene daha.
Adam 32 yaşına yeni girecek 34 yaptılar daha şimdiden85li adam için ağustosta 33ünü dolduracak diyip duruyor allahın eziği
bi de istatistikçiyim diye geziyor basit matematik bilmeyen adam
Niye kızdın ki kardeş forumun belli kısmı da öyle hesap yapıyor mesala gelen oyuncunun maaşı hesaplanıyor ama giden misal poldi nın 3.5 u hesaplanmıyor gibi o yüzden çoğu kuş sever takma kafana.Taner karaman diyor ki 3 transferin maliyeti 207 milyon TL imiş. Ama sadece 17.5 m euro kazanmışız