Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taner karaman diyor ki 3 transferin maliyeti 207 milyon TL imiş. Ama sadece 17.5 m euro kazanmışız
Allahin geri zekalisina.sormadilar.mi ulan gidenler karin tokluguna mi calistilar diye ya da 17,5 milyon.eur 70milyon tl ediyor diye,lan cildiriyorum mis gibi de meslekleri var ha ama salaklar iste

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varmi isteyen bir Kulup

5 milyon maaş veren olmaz Türkiye'den hiçbir oyuncuya. Serbest bırakırız 2-2.5 milyona oynarım dese 5 büyük ligin orta sıra takımları sıraya girer.

Keyfini çıkar 1 sene daha.

neden kimse 1.55lik valbueanın aldıgı paradan bahsetmiyor ? yıllık + imza parası

Bu saatten sonra önemli olan Sneijder ayrilirken Galatasaray'a Zarar verecek mi

Kendisine 1 hafta ekstra izin verilmesinin sebebi Kulup bulmasi icin,eger haftaya Kulup bulmadan dönerse yani isi yokusa sürecek olursa diger milli oyunculari,örnek vermek gerekirse muslera'yi hice saymis olacak

Bu da dogal olarak takima Zarar verir,umarim iyi bir sekilde ayrilir

Her mesajda Valbuena'nun boyu biraz daha kısaltılıyor. Yok kardeş 1.30m adam sen yanlış biliyorsun.

Galatasaray, Vainqueur ile her konuda anlaştı. Kulübü Roma ile yapılan pazarlıklarda da sona gelindi. Aradaki fark çok az. (beIN SPORTS)

DDfm9gVXcAEHCrR.jpg

Wesley Sneijder´in gidici oldugu cok acik artik, kem küm etmeye gerek yok.

Igor Tudor´un aciklamalarindan da bu belli oluyordu, Dursun Özbek´in de aciklamalarindan onu anladim.

Ayrica yine her sezon oldugu gibi kafasina göre herkesten 1 hafta gec gelmesi de ayip artik. Yeter.

Wesley Sneijder cok büyük futbolcu, tartismiyorum. Cok da severim. Ancak kazandigi para kadar oynadigini da düsünmüyorum.

Sezonun son 5 haftasinda hep agzimiza bal caliyor, önceki maclarin cogunda yatiyor.

Kaldi ki bu gec gelmeler, afralar tafralar da bi yere kadar.

Iste nokta atisi bir yorum

85li adam için ağustosta 33ünü dolduracak diyip duruyor allahın eziği

bi de istatistikçiyim diye geziyor basit matematik bilmeyen adam

Varmi isteyen bir Kulup
MLS takımları ve Zwolle Sneijder'i kadrosunda görmekten mutluluk duyacaktır :D

Bir de hala dünyanın sayılı on numaralarından biri diyorlar burada Sneijder için :asd22:

İsim olarak evette performans olarak hala öyle mi gerçekten? Ben öyle olduğunu sanmıyorum.

5 milyon maaş veren olmaz Türkiye'den hiçbir oyuncuya. Serbest bırakırız 2-2.5 milyona oynarım dese 5 büyük ligin orta sıra takımları sıraya girer.

Keyfini çıkar 1 sene daha.

Avrupa da 5 milyon veren olmaz dedigin bir oyuncuyu biz neden 5 milyon veriyoruz

vanquieror
asamoah
lemina
ve sağ bek artık kim olacaksa

bu adamlardan da eğer olacaksa en az 2 tanesini kampa yetişmesi lazım.
en elzem yerlerden birisi dos bölgesi ve halen bir hareket yok.

Taner karaman diyor ki 3 transferin maliyeti 207 milyon TL imiş. Ama sadece 17.5 m euro kazanmışız
Niye kızdın ki kardeş forumun belli kısmı da öyle hesap yapıyor mesala gelen oyuncunun maaşı hesaplanıyor ama giden misal poldi nın 3.5 u hesaplanmıyor gibi o yüzden çoğu kuş sever takma kafana.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt