Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taner karaman diyor ki 3 transferin maliyeti 207 milyon TL imiş. Ama sadece 17.5 m euro kazanmışız
Gerizekali serefsize bakin afedersiniz küfür ediyorum da gidenlerin ücreti ne olacak? Bonservis ücretlerine bakarsak bir zarar yok

Bruma 1.2, Chedjou 2.2, Podolski 3, Sabri 1.2, Josue 0.8 bunlarda kaba hesap 9 milyon euroya geliyor

Gomis'e 4.5, Maicon ve Belhanda'ya da 3'er milyon versek 10.5 yapar arada 1.5 milyon euroluk bir fark var

Seneye üstelik
Galatasaray'a 1 Sezonda 14 Milyon Euro'ya Mal Olan Kadro

su konuda belirttigim adamlarin cogu olmayacak en az 10-11 milyonluk bir rahatlama olacak o yillik ücretlerle de corchia clichy ve ön liberoyu alabiliriz. seneye de bunlarin kalacagini hesaba katarsak ödedigimiz ücreti kast ediyorum elbette

15e oyuncu sattiysak 15 de bütcemiz varsa toplam 30 eder simdi 15i gittiyse kasada dogal olarak bi 15 daha vardir yani 1-2 oyuncu da kiralarsak minimum seviyede zarar var

ilk 11i dizerken bu zararlara artik bakmayacaksin fatih terim hocam döneminde nasil ligde herkesi paspas yaptiysak yine öyle yapar paralari cikaririz sampiyonlar ligine gitmek zaten düz hesap 20 milyon euro para getiriyor

SA

Tolga kazmasının alicisi varsa uste para verip gönderilmeli.

DDfnnyIXgAEbYOZ.jpg

Bu saatten sonra önemli olan Sneijder ayrilirken Galatasaray'a Zarar verecek mi

Kendisine 1 hafta ekstra izin verilmesinin sebebi Kulup bulmasi icin,eger haftaya Kulup bulmadan dönerse yani isi yokusa sürecek olursa diger milli oyunculari,örnek vermek gerekirse muslera'yi hice saymis olacak

Bu da dogal olarak takima Zarar verir,umarim iyi bir sekilde ayrilir

Kulüp bulması için değil İbiza'da ticari mekan açmış ondan.

Belhanda'yı da gereksiz buluyorum. Sneijder'in etrafına doğru düzgün adamlar doldur, 3 sene daha götürür. Belhanda'dan da çok daha fazla katkı verir. Belhanda'yı Tudor 5 maç sonra disiplinsiz diye keserse hiç şaşırmam valla. İnşallah yanılırım.

3 transferde ligin kalitesinin üzerinde bu tarz 3 adam daha gelirse şampiyon oluruz.(sağ sol bek,ön libero)

Türkiye'de yaşıyosun çünkü :D

Demek ki 5 milyon'luk bir oyuncu degil

Oynadigi kötü futbolda ortada,artik ayrilik vakti geldi

Misyonunu tamamladi,bundan sonrasi her Mac isliklanmak ve küfür yemektir cunku yaslandi kafa kaliteli isler düsünüyor ama fizik bitik oldugu icin yapamiyor

Allahin geri zekalisina.sormadilar.mi ulan gidenler karin tokluguna mi calistilar diye ya da 17,5 milyon.eur 70milyon tl ediyor diye,lan cildiriyorum mis gibi de meslekleri var ha ama salaklar iste

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidenlerin maaşlarını yazamıyorlar bu şerefsiz bir medya var işte bir tane adam ozan salağı 10 milyon € edermi diye konuşmadı Gs olunca herkes finansçı oluyor

85li adam için ağustosta 33ünü dolduracak diyip duruyor allahın eziği

bi de istatistikçiyim diye geziyor basit matematik bilmeyen adam
adamin dogum tarihi 06.08.1985 ama adam agustosun sekizinde 33 olacak diyor üstelik beyinsiz herif adam gibi bakmamis bile

bi de yetmiyormus gibi tl hesabi yapiyor. fener dirar icin 3.5 bonservis vermis valbuenaya 4 milyon yillik vermisler volkan demirel kalmis lens sow gitmis falan bunlari hic konusmuyor 3 kagitci

Gomis'i hangi takım bu paralara alsa dalga konusu olur, eleştirilir.

Dursun'dan daha iyisi beklenmezdi zaten.

ilk 5'teki takimlardan 8 macta 1 puan almis, sezonu 4. bitirmis bir takimin kalecisi disinda acik ara en iyi 3 oyuncusu gidiyor, yerine fahis fiyatlarla vasat transferler yapiliyor ve taraftar havalarda.

Ben bu isi anlamadim.

Yapilan transferler iyi ancak yetmez. Sag bek Sol bek orta saha arti bir kanat oyuncusu elzem

Los angeles etrafına takım kurar sizde los angeles fc yi tutarsınız yeter da bıktırdınız ama fanboysluğun da bir sınırı var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren´e, Tarik´a, Donk´a milyonlari dökecegime, Gomis´e degil 3.5 arti imza parasi, yillik 8 Milyon da veririm. Hic umrumda bile degil.

En azindan ayagina top geldiginde karpuz sanmayacak kalitede bir futbolcuya sahibiz.

Kaliteli futbolcuya verilen paralara hic acimiyorum. Zaten böyle adamlardan zarar ettigimizi hic görmedim.

3 tane ekstra mac kazandirsin, parasi cikar zaten. 6. olmaktan iyidir ayrica.

Sen yeter ki bos adam alma. Bos adama verecegin 500.000 Euro bile kaziktir. Yillarca da kazik yedik zaten.

reis bunlarin kulagini cekmek zorunda. euro 2 lirayken hesap yapmayan 3 kagitci ntv spor euro 3-4 ve sonra da 5 olunca sürekli bunu yapacak. a sporu söylemeye gerek yok zaten ilkesiz havuz medyasinin usaklari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt