Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDfpiLyXUAAElvs

Transfer dönemi başlamadan opsiyonlu kiralığı zorlayalım. PL'de tutunamadı demiştim. Kanat ve 10 numara oynayabilen çok tempolu adam. Sneijder'i bonservisle illa da göndereceklerse böyle biri de şart.

Gecen sene de adi gecmisti bizimle sanirim bir aralar. Alacaksan böyle genc alacaksin.

Biraz yetenegi varsa zaten parasina her türlü deger böyle transferler, ya sonra satarsin para kaybetmezsin ya da yillarca kullanirsin parasini cikarirsin.

Elimizde sneijder gibi oyuncu var ama
Yaşı ve kiloları ürpertiyor adamı
Ne oldu ise son 2 yılda oldu
Hamza ile yatmaya alışınca çorap söküğü gibi arkası
Pirandelli mancini dönemi ne kadar fitti sneijder

Konop işi de olmaz , menejeri özgür sancar'in programına katılmış ve sıcak bakmıyor demiş. Orta saha gelseydi de bekleri sona kadar beklerdik ya

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes ve Carole´un durumlari ne olacak acaba?

Artik yavas yavas kadro temizligi de yapilmali. Gidecekler de belli olsun artik.

Takımdaki rekabet ortamının gelişecek olmasi bile iyi birşey. Ruhsuzlarin içinden belki iyi birisi çıkar bu sezon

Bu sene bein sport fark yarattı ama . Bu sene üç transfere de şaşırmadıysak etkisi onlarındır

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Corchia ve Imbula gelsin ben gerisini düşünmem artık.

Muslera, Maicon, Belhanda, Sneijder, Corchia, Imbula ve Gomis gibi tamamı üst düzey 7 oyunculu bir ilk 11 olacak. Serdar, Selçuk ve Garry de bunlara katılır öyle ya da böyle yürürtürler. Sol bek nasıl olur bilemiyorum. Carole olmasın da ne olursa olsun orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt