Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzulerek soyluyorum seneye Selcuk ilk 11 oynamayacak diye heveslenen renktaslarimiz ne yazik ki cok buyuk hayal kirikligina ugrayacaklar. Gecenlerde ali naci de yazmisti. Selcuk ve Muslera Tudorun tahtaya yazdigi 2 adam.

Belhanda---->Sneijder
Konoplyanka---->Bruma
Gomis---->Podolski

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Montpellier başkanı Louis Nicollin, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. https://twitter.com/tribundergi/status/880470991666913281/photo/1

Belhanda :'(

Cok degisik bir gün, biz transfer yaptik. Belhanda Maicon icin Kap bildirimi geldi, Belhanda'nin eski baskani öldü, istedigimiz Acerbi'nin ayagi kirildi, kulüp doktorumuz "Gomis bir kac kere bayilabilir yani ne olacak aman yaa" mealinde bir aciklama yapti. Bakalim daha neler görecegiz bu gün.

Bu arada R.I.P. renkli bir kisilikti, aklimda hep su haliyle kaldi bu adam:

nicollin_crete_rouge.jpg

peki canım,juveden niye 2 ortasaha istedik sence?de jong gidecek.selçuk hangi hayalimizi karşılayacak acaba?gecen sene 2 ortasaha aldık,biri gidecek bu sene.tudor ısrarla ortasaha istiyo.

La ben mi selcuk'u oynatiyorum, gs muhabirleri bunlari soyluyor

Ustelik tudor bence asamoah'i sol bek icin istiyor

Burda Ali Naci ve Nevzat'in tweetlerini bir tek ben paylasmiyorum, diger uyeler de paylasiyor, paylasmamiz kadar dogal birsey yok, ikiside Galatasaray muhabiri, bunlarin tweetlerini degil de kimin tweetlerine tasiyalim buraya?

Dedigim gibi, alinti yapiyorsan mantikli birsey yaz yoksa bak isine.

Hem yalan yaziyor diyorsunuz dediklerine inanmiyorsunuz hem de hala paylasiyorsunuz. Sizinki de ayri bir kafa yalniz.

Bir de Sergen'e herseye inanma demissin ya tam komedi :asd:

Uzulerek soyluyorum seneye Selcuk ilk 11 oynamayacak diye heveslenen renktaslarimiz ne yazik ki cok buyuk hayal kirikligina ugrayacaklar. Gecenlerde ali naci de yazmisti. Selcuk ve Muslera Tudorun tahtaya yazdigi 2 adam.
Selçuk konusunda Aysal'ın büyük hatası var. Sözleşmesi devam ederken,uzun süreli zamlı kontratı vermemesi gerekirdi

Maç başılarla beraber 4 milyondan fazla alan bir adamın yedek kalmasını hiç bir yönetim istemez zaten

Talibi de yok 2019 yılına kadar elde kaldı ve çileden çıkartacak bizi

asamoah mı vainqueur mu ben vainqueur derim asamoah ihtiyacımız olan defansif tarzda bi adam degil bence bide daha cok sol agırlıklı oynamıs sol bek sol kanat daha gercekci hedeflere yönelmeliyiz

konop gelırse 3 mıo ona sneijder giderse 5 mıo'dan 2 kalıyor onada bı dos alınır
Belhanda ve Konoplyanka hücuma dinamizm de getirirler ikisi de kaliteli oyuncu

Dünyada bir tek Sneijder yok yani arada bir değişim de şart

Selçuk'ta defolup gitse ortaya da dinamik çift yönlü kaliteli biri gelse işte o zaman gör GS'ı

Belhanda+Sneijder+Gomis > Konopylanka+Belhanda+Gomis > Bruma+ Sneijder + Podolski bence.

Sneijder+Kono+Gomis hepsinden üstün olur bence. Kono tam Gomis'i kanatlardan besleyecek bir adam.

Ama Belhanda kazigi girdi bir kere hic istemesem de kendisini maliyetinden ve vurdumduymaz halinden dolayi.

ofansif olarak daha güçlendik diyebilmek zor. zaten ofansımız iyiydi. asıl önrmli olan savunmanın güçlenmesi. bruma sneijder ve poldi savunma olarak sıfıra yakın oyunculardı. yeni gelenleri bu sene görücez

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vainqeur ile anlaştık bence on libero olarak ayrica Maicon geldi.Bu aldığımız oyuncularin ayarinda bir sag bek ve sol bek alirsak savunmamiz taş gibi olur.Bu sene iyi olcak galiba Insallah Allah utandirmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder gidecek olmasa bu kadar rahat maaslar verilmez arkadaslar gidecek belli bunların hepsi spoiler

Futbol cahili Hamzaoğlu Konoplyanka'yı istememişti bedavayken

Ulan aklıma geldi sinirlendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt