Arda Sadi gittin mi havalimanina knk
Gidenler hakkinda görüsüm belli
Ne olduklarini yazarsam rapor yagmuruna tutulursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Sadi gittin mi havalimanina knk
Futbol cahili Hamzaoğlu Konoplyanka'yı istememişti bedavayken
Ulan aklıma geldi sinirlendim
Sneijder gidecek olmasa bu kadar rahat maaslar verilmez arkadaslar gidecek belli bunların hepsi spoiler
Sneijder gidecek olmasa bu kadar rahat maaslar verilmez arkadaslar gidecek belli bunların hepsi spoiler
Futbol cahili Hamzaoğlu Konoplyanka'yı istememişti bedavayken
Ulan aklıma geldi sinirlendim
Sneijder parayı takmaz ya kulübün menfaatleri doğrultusunda bi karar alır kendisinden gitmesi istenirse. Ben Sneijder'in öyle parami alayim istenmeyen adam olarak 1 yil kalayım diyeceğini sanmam. Karakterli birisi bencesneijderi düşünmeyin artık.kalacak gibi kulüpte.gitmek istemez ,1 sene daha kalır en azından.semih,hakan balta,cavanda,tarık,donk...bunlardan gidecek olanların parasından diyelim transferler![]()
əvrən @evrenmanchester 1 min1 minute agoDaha fazla
Galatasaray vilkan sen ile ilgilenmekte maa mafi volkan GS yi red edio !!!
əvrən @evrenmanchester 1 min1 minute agoDaha fazla
Galatasaray vilkan sen ile ilgilenmekte maa mafi volkan GS yi red edio !!!
Doymuş bir oyuncu artık takmaz bu tip şeyleriKonuşulan rakamlar teklifler Sneijder'e yıllık 2.5 m falan. Adamın bizde kapı gibi sözleşmesi var 1 sene daha niye gitsin ki?
Selçuk konusunda Aysal'ın büyük hatası var. Sözleşmesi devam ederken,uzun süreli zamlı kontratı vermemesi gerekirdi
Maç başılarla beraber 4 milyondan fazla alan bir adamın yedek kalmasını hiç bir yönetim istemez zaten
Talibi de yok 2019 yılına kadar elde kaldı ve çileden çıkartacak bizi
Cüneyt Tanman anlasmıstı o adamla ya çok istiyoduSevillaya 4 Milyon İmza Parası ile gitti basit bir transfer değildi
bonservisi yoktu diye hatirliyorum, normalSevillaya 4 Milyon İmza Parası ile gitti basit bir transfer değildi