Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder gidecek olmasa bu kadar rahat maaslar verilmez arkadaslar gidecek belli bunların hepsi spoiler

sneijderi düşünmeyin artık.kalacak gibi kulüpte.gitmek istemez ,1 sene daha kalır en azından.semih,hakan balta,cavanda,tarık,donk...bunlardan gidecek olanların parasından diyelim transferler:D

sneijderi düşünmeyin artık.kalacak gibi kulüpte.gitmek istemez ,1 sene daha kalır en azından.semih,hakan balta,cavanda,tarık,donk...bunlardan gidecek olanların parasından diyelim transferler:D
Sneijder parayı takmaz ya kulübün menfaatleri doğrultusunda bi karar alır kendisinden gitmesi istenirse. Ben Sneijder'in öyle parami alayim istenmeyen adam olarak 1 yil kalayım diyeceğini sanmam. Karakterli birisi bence

OLMOoP.png

Selçuk konusunda Aysal'ın büyük hatası var. Sözleşmesi devam ederken,uzun süreli zamlı kontratı vermemesi gerekirdi

Maç başılarla beraber 4 milyondan fazla alan bir adamın yedek kalmasını hiç bir yönetim istemez zaten

Talibi de yok 2019 yılına kadar elde kaldı ve çileden çıkartacak bizi

Katiliyorum ancak 1 yanlis 3 dogruyu goturmez. Aysal klup tarihimizin en vizyonlu baskanlarindan biridir.

Volkan sen seneler once ben Galatasarayliyim demisti tvde. Yalan haber geçin

Konoplyanka,Lemina,tete ve clichy gelsin yeterli

Cok sey istiyoruz evet

Bu Vainqueur icin de yillik 2,5 Milyon diyenler var Twitter da.

Noluyoruz lan gelen giden en az 2 aliyor. Yasin'e kiziyoruz ediyoruz da böyle devam ederse zam istemekte hakli bu adam diye degistirebilirim fikrimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt