Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
su avatari degistir artik
8 yılda 1 avatar değiştiriyorum rtş (2006-2014 yılları arası tek avatar vardı)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su avatari degistir artik
Kılışi zor diyor imzaalar gelir diyor kel alaka bizden fazla bir şey bildiğini sanmıyorum bu adamın
dünya kupası var,gitmez.kendini göstermek isteyecek.en uygun ortam bizde.
yanlismi yazdin
Sampdoria-voorzitter Massimo Ferrero bevestigt de interesse in Sneijder aan Il Secolo XIX, zonder veel details prijs te geven. "We zijn erover aan het praten. Hij kan nog wel een paar jaar mee. We zullen zien."
Sampdoria baskani ilgiyi dogrulamis
Transferle ilgili görüsüyoruz,bir kac yil daha oynayabilir,ne olacak görecegiz demis
Acerbi ve Gomis olayını anlatabilir misiniz bugünü kaçırdım daCok degisik bir gün, biz transfer yaptik. Belhanda Maicon icin Kap bildirimi geldi, Belhanda'nin eski baskani öldü, istedigimiz Acerbi'nin ayagi kirildi, kulüp doktorumuz "Gomis bir kac kere bayilabilir yani ne olacak aman yaa" mealinde bir aciklama yapti. Bakalim daha neler görecegiz bu gün.
Bu arada R.I.P. renkli bir kisilikti, aklimda hep su haliyle kaldi bu adam:
![]()
ucak daha hızlı gelıyorMaiconu beklmeye devam edelim 22.00 da iner
ucak daha hızlı gelıyor
Sneijder+Kono+Gomis hepsinden üstün olur bence. Kono tam Gomis'i kanatlardan besleyecek bir adam.
Ama Belhanda kazigi girdi bir kere hic istemesem de kendisini maliyetinden ve vurdumduymaz halinden dolayi.