Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acerbinin sakatlığıyla iligili yabancı kaynak var mı ben göremedim hiç

DDgPP4cUAAAYB7o.jpg

hem imbulayi hemde vainqueur'u istiyor. Farklı tip oyuncular 2 ortasaha istediği belli
bunu düşünemiyo burdakiler.ali naci ve nevzata takmışlar.ali naciyi tahta niyetine kullanıyo galiba tudor.sol stoper de istiyo.portonun stopere teklif yapmısız ya.

s.a

pWPaPa.jpg

taze transfer haberi var mı??

Tam üclü ölü yiyice grubuydu, Hamza-Dursun-Cüneyt.

Ikisinden kurtulduk geriye biri kaldi ondan da insallah seneye kurtuluyoruz. Ama bakiyorum da 2 transfer ile 180 derece dönen cok adam var.

Dün mü ne yine yazmistim gecen burada birisi vardi "Dursun 1-2 transfer yapsin aninda dönüp onu destekleyecek sürüyle taraftar var" böyle birsey demisti.

Adnan Öztürk ve Dursun seçime girse kimi desteklersin Can?

dursun başkanda büyük gelişme var hakkaten

ilk kez basın toplantısının başında hoşgeldiniz demiş, genelde toplantının sonunda diyordu :D

BİPSPOR Özel haber

Galatasaray 15 milyon Euro'yu aşan maliyetle kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis'in kontratına özel sağlık maddesi koydurdu!

Daha önce kalbinden sorun yaşayan oyuncunun sarı-kırmızılı forma ile aynı durumu yaşaması halinde Galatasaray kontratı feshedip bir kuruş bile ödemeyecek!

İşte sözleşmedeki o maddeler:
* "Futbolcu, kontrat sürecinde kalbinde bir sorun ya da problem yaşar ise Galatasaray Kulübü'nün kontratı tek taraflı fesih hakkı vardır"

* "Oyuncunun kalp rahatsızlığı nedeniyle futbol oynamasına engel bir durum oluşması halinde Galatasaray Kulübü sözleşmeyi sonlandırıp herhangi bir bedel ödemez"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt