- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
Sâo Paulo taraftarları, takım kaptanları ve "Savunma Tanrısı" dedikleri Maicon'un Galatasaray'a satılması üzerine protestoya başladılar. https://twitter.com/CimbomFacts/status/880497990942830592/photo/1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin en yetenekli forvetlerden biri ama.
O da sol kanat oyuncusu aslinda.Son durumunu sakatlık, form bilmiyorum. Fakat Roma'daki Gervinho bu ligi donunda sallar. Hemide sağ kanat.
Son durumunu sakatlık, form bilmiyorum. Fakat Roma'daki Gervinho bu ligi donunda sallar. Hemide sağ kanat.
Nevzat ve Ali Naci nerde dedi bunu kardeş?
Harbiden öyle güzel tespitDünya futbolunu 15-20 sene geriden izliyoruzya ondan
Bu arada Fransızlar o kada rçok yeni isim çıkardılar ki eskileri bir anda ıskartaya çıktı bütün Avrupa'da![]()
Alalim ki hem Besiktas biraz aglasin hemde begeniyorum ben bu adami. Zaman zaman cift forvete de gecilir macin duruma gore. Tabiki maas konusunda haklisin, zaten almayiz da oyle icimden gecti sadece. Yinede baska bir forvet sart tum sezon Gomis'e guvenip gitmez. Oraya rotasyon da is yapacak, hareketli bir forvet transferi daha gerek.Orası öyle tabii ama, alsak da ikisini bir oynatamayız. E bu adamı da yedek bırakmak olmaz yıllık 4M maaş verip. Tek forvet sisteminde oynayacağız malum.
Yedeğe 20-21 yaşında genç bi Scout transferi yapmak daha mantıklı. Fazla maddi külteti de olmaz.