Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sâo Paulo taraftarları, takım kaptanları ve "Savunma Tanrısı" dedikleri Maicon'un Galatasaray'a satılması üzerine protestoya başladılar. https://twitter.com/CimbomFacts/status/880497990942830592/photo/1

f2314f78f82825eb137cb4a9ec1d943d.jpg

Gervinho da geliyormuş. H.O

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Son durumunu sakatlık, form bilmiyorum. Fakat Roma'daki Gervinho bu ligi donunda sallar. Hemide sağ kanat.

#SONDAKİKA
"Maicon'u taşıyan uçak İstanbul'a indi"

Ligin en yetenekli forvetlerden biri ama.

Orası öyle tabii ama, alsak da ikisini bir oynatamayız. E bu adamı da yedek bırakmak olmaz yıllık 4M maaş verip. Tek forvet sisteminde oynayacağız malum.
Yedeğe 20-21 yaşında genç bi Scout transferi yapmak daha mantıklı. Fazla maddi külteti de olmaz.

Kadromuz taş gibi olacak maAşallah.. Orta saha ve bek transferleri de eğer Avrupa Ligi maçımıza yetişirse rahat 10 gol atarız gibime geldi şimdi..

Orası öyle tabii ama, alsak da ikisini bir oynatamayız. E bu adamı da yedek bırakmak olmaz yıllık 4M maaş verip. Tek forvet sisteminde oynayacağız malum.
Yedeğe 20-21 yaşında genç bi Scout transferi yapmak daha mantıklı. Fazla maddi külteti de olmaz.
Alalim ki hem Besiktas biraz aglasin hemde begeniyorum ben bu adami. Zaman zaman cift forvete de gecilir macin duruma gore. Tabiki maas konusunda haklisin, zaten almayiz da oyle icimden gecti sadece. Yinede baska bir forvet sart tum sezon Gomis'e guvenip gitmez. Oraya rotasyon da is yapacak, hareketli bir forvet transferi daha gerek.

Vainqueur'ü alirsak öpüp basimiza koyalim. 2 tane orta saha almazlar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt