Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
küfür küfür küfür

Her şey güzel giderken illa bir şey olacak zaten. Tudor, Bruma ve Sneijder'i egolu diye gönderiyorsun ama dikkat et bu taraftar senide egonuda koltuğundan eder

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

b5f907bb01ad67a4c5708c37901762a9.jpg

Sneijder'in yeri dolmaz olarak bakmıyorum tamamen takım değişsin ona tamam....selçuk oynarsa taraftar tudoru bitirir Sneijder'i gönderip Selçuk'u tutarlarsa zaten başarı gelmez....umarım 2 orta saha alınır aksi halde Tudor'un kredisi çok düşük

menjaeri daha gecen sneijder kalmak istiyo dedi.beinsports da fenerli medya gibi davrandı,atladı hemen.sneijderin ayrılmak isteyecegini sanmıyorum.zaten sırf taraftar yüzünden gidemeyecek,çok belli.

Bir yonetimin kafası ancak bu kadar çalışır.Wesleyi bugun bu yasta alsan havaalanina binlerce kisi gider biz adami gönderiyoruz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babam beni her gün soruyor, SCHNEIDER gidiyor mu kaliyor mu diye, ulan su adami üzmeyin be, babami üzmeyin be. :(

Gervinho haberleri ne kadar dogru acaba. Sneijder giderse ve oyuncu tekrar avrupaya dönmek isterse bence cokta Imkansiz degil. Gervinho cok ama cok is yapardi bizde

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

tarıkların,donkların alınacagı söylenen bi kampta sneijderin olmaması gibi bi ihtimal olamaz.kampa katılır.haftaya yönetimle görüşürler.ondan sonra kesinleşir herşey.

Sneijder'i yollayanlar hele böyle iş bilmezlikle haindir. Gomis'te Sneijder kadar kazanacak bu takımda hiç bir zaman onun kadar oyuncu olmadığı halde anlayın artık biz yolunacak kazız ve herkes payını alıyor olay bundan ibaret yoksa gelmiyor getiremiyor adamlar size ne aldığı paradan oyuncunun verimine bakın. Sneijder'e vermediğimiz 5 m ile ki öyle mi onu da bilmiyorum da napıcaz acaba o 5 m eminim çok faydalı işlerde harcanır.

sneijder gibi bi oyuncuyu zor gönderirler.bunu da söyleyim.taraftar varken...

BİLGİ | Sneijder ile ilgilenen en ciddi takım Sampdoria defans oyuncusu Skriniar'ı iyi bir parayla İnter'e sattı.

18m di sanirim. 5tane sneijder alabilirler paralari cokt

Bir bakışı var sanarsin Lemina,Asamoah,Konoplynka,Corchia,Imbila gelmiş.

PC5.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

5 tane Gomis 10 tane belhanda alsan yine bu takimin yıldızı Sneijder'dir.Adamin ölüsü forvetsiz takimda asist krali oldu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt