Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Corchia Maicon Vida Clichy
Lemina Asamoah
Guedes Belhanda Konoplyanka
Gomis

Hemen 3 kiralik oyunculu ilk 11 kurmaya baslayalim. Sneijder giderse Dursun mecburen 11 yabancili klas kadro kurmak zorunda.

Yok öyle dünya, en iyi ofansif oyuncunu yok parasina gönderemezsin.

sneijder gidecekse bunların hepsini almak zorunda

Sneijder gitmez, anca gönderilir. Gönderilirse de benzin döker yakarım seni Dursun.

Bayram havası cabuk bitmis, 2 transferle dursun'u yalayanlar cabuk susmus. İyi bari.

Sneijder'i yiyemeyeceksiniz !

Sakin olun yaw

Bir yere gidecegi yok kimse almaz onu bu yasta

Sözlesmesi bittikten sonra Amerika ya gider,öyle bir hayali vardi

tudor kosan takim istiyor sneijder 2 yarilarda geziyor sahada.
sneijder kötü demiyoruz ama yasi geldi artik.
orta sahada kosan koparan isiran olmasi lazim artik.

ama kalsada tabiki destek o baska.

Yanında Selçuğuda yollayacaklarsa en büyük Sneijder fanlarından biri olarak söz veriyorum sesimi çıkarmam destek veririm. Yaş dersin mali getirisi olacak dersin eyvallah derim. Ama bunları sebeb gösterip Ali Naci gibi 2 paralı köpek çıkıp Selçuk tahtaya yazılan ilk isimlerden biri derlerse o zamanda berabere kaldığın maçta bile tribünlerden Sneijder sesi yükselir.

lemina vain alsinlar ben sneijderin gitmesine üzülmem artik isiran dövüscen savasan bi orta saha izlemek istiyorum.
belkide bi kanat alirlar tam olur.

Bu çapta bir oyuncuda bulunacak minimum ego, maksimum disiplin ve özveri sahibi adamı bulmuşsun 1 sene daha idare edemiyorsan kusura bakma ama sorun sendedir. Adam 4 hocayla çalışmış ve biri de çıkıp bir kez bile adamla sorun yaşadım dememiş ama sen adama önce mobbing yapıp sonra sorunlu damgası vurup medyaya servis ediyorsun. Kusura bakmasın ama Tudor ve yönetim bütün sezon bu kamburla devam edemezler. Kendilerine de bu kada riyi işler yaptıkları bir dönemde yazık ediyorlar.

neresi minimum yaw her kampa geç katılan,formu düşen,sık sakatlanan,hollanda çetesini kuran,td getirip götüren,senede 5-6 milyon alıp akhisarla adanaya asist yapan adam bu değilmi

allahtan minimum haa

ha bide maç sonu tudora biz izin yapıcaz antrenmana gelmiyoruz diyende buydu

Son düzenleme:
Donk, Tarık, Selçuk, Semih, Yasin, Cenk, Eray, Hakan, Endoğan, Eren, Carole, Cavanda takımda kalacak Wesley gidecek öyle mi hassss derler adama. 2 ay içinde Yasine zamlı yeni sözleşme imzalatacaklar bunada adım gibi eminim. Bu adamlar şimdi antrenmanlarda Sneijder'den daha mı çok çalışıyor ya da sahada daha çok mu katkı veriyor. Madem temizlik yapacaksın adamsan bunların hepsini yolla laf edersem namerdim. Egonuz yüzünden Sneijder'i size harcatmayacağız.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gün içinde birkaç kez antuya baktım. İnanın yaprak kımıldamıyordu. Adamlar bu haberi alınca sevinçten uçmuşlar. Transfer yapmış gibi sevindim diyen bile var.

Tabi onlar salak bizimkiler akilli. Bizim taraftardan hic bir zaman adam olmaz.

Hala Dursun'a büyük baskan diyenler görüyorum, lanet olsun ya.

Yanında Selçuğuda yollayacaklarsa en büyük Sneijder fanlarından biri olarak söz veriyorum sesimi çıkarmam destek veririm. Yaş dersin mali getirisi olacak dersin eyvallah derim. Ama bunları sebeb gösterip Ali Naci gibi 2 paralı köpek çıkıp Selçuk tahtaya yazılan ilk isimlerden biri derlerse o zamanda berabere kaldığın maçta bile tribünlerden Sneijder sesi yükselir.

selcuk akilli, futbolcular isyan cikarince td yaninda yer aldi.
bu yüzden tudor ilk onu yazacak.
yoksa kadroda onunda yeri yok artik, herkes bilyor bunu.

3 büyüklerin taraftarlarının birinin diğerinden hiçbir farkı yok.Bjkliler başarılı olmadığı,yıllarca takımları 3. büyük olarak gezindiği için görgüsüzler sadece.
Aynen katılıyorum.

Bizle adı geçen ama kendi dar futbolcu dağarcıkları içinde bulunmayan her futbolcuya çöp derler, dünya yıldızı biri geldi mi ne olursa olsun sonsuz kredisi olur taraftarlarda

Yönetimler kötü diyoruz da taraftarlar olarak bizde onlardan çok farklı değiliz :)

Son düzenleme:
Resmen yoklama yaptilar ama aldilar yine cevabini
Sneijderi yolamak icin senin capib yetmez Dursun
seninkide yetmez Tudormusun nesin
aklinizi alir bu taraftar

ise yaramaz eren ve serdar ikilisi sneijderin parasini aliyor
gel de sövme

Sneijder'i hala 2010 yılında ki Sneijder mi sanıyorsun?

Sence dünyada bir tek sneijder mi var başka oyuncu yok mu? Futbol yönetimini bizden daha iyi yapan ve tomarlarca parası olan avrupa kulüpleri niye yıllardır Sneijder'i almayı denemedi?

40 yaşına kadar takımda mı tutucaz? Geçen sene bütün sezon ortada yoktu milli takım için biraz sonlarda zorladı sadece. Herkes sizin gibi Sneijder'i çok beğenmek falan zorunda mı ki farklı fikirleri olanlara baskı yapıyorsunuz? Belki ben futbol görüşü olarak Sneijder'in stilini beğenmiyorumdur olamaz mı?

Orta sahaya iyi oyuncu alınırsa Konop,Belhanda- Sağ kanat ilerde Gomis bence gayette kaliteli dinamik bir hücum hattı olur

Aga bütün takım bok gibiydi geçen sene. Sneijder bu seneki kurulan takımda iş yapmaz diyorsan okey ama etrafını iyi kurarsan Sneijder müthiş iş yapar. Bunu Sneijder gitsin diyen adam olarak söylüyorum. Sneijder'in Selçuk sıfatsızından önce ve Tudor gibi vasıfsız bi tip tarafından gönderilmesine ben gıcık oldum. Gitsin diyordum ama fikrim değişti. Adam resmen takımı Selçuk'un üzerine kuracak. Sneijder'i gönderip üstüne bi ton para verip ondan kötüsünü alıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt