Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antu'da bayram var
Ulan bu adam size sövdü kaç kere ne midesiz adamsınız bize gelsin diyolar bide

TapaTalK

Yalnız hakkaten ciddi anlamda çok seviliyor Sneijder, taraftarın yüzde 80'i yeni transferleri unutup direkt sövüşe geçti Tudor'dan yönetime kadar herkese

Cidden mi? Oha lan. Bu dursun neye elini atsa kurutuyor.

''Belhanda'yı ölsem Türkiye'ye yollamam.'' diyen Montpellier Başkanı, Belhanda'nın Türkiye'ye geldiği gün öldü.

Gün içinde birkaç kez antuya baktım. İnanın yaprak kımıldamıyordu. Adamlar bu haberi alınca sevinçten uçmuşlar. Transfer yapmış gibi sevindim diyen bile var.

Aykut uçuracak onları merak etmesinler

Aynen katılıyorum.

Kendi dar futbolcu dağarcıkları içinde bulunmayan her futbolcuya çöp derler, dünya yıldızı biri geldi mi ne olursa olsun sonsuz kredisi olur taraftarlarda

Yönetimler kötü diyoruz da taraftarlar olarak bizde onlardan çok farklı değiliz :)

Öyle,şu yapılan transferler bile taraftarı susturmak için.Emin ol Dursun ve yönetiminin bu sene de bir planlaması veya başarılı olma arzusu yok.Taraftarlardan gelecek tepki,küfürler falan derdi adamların başarısızlık geldiğinde.Bunun için de parayı basıyor alabildiğini alıyor.Gomis bunun en büyük örneği,alelacele yapılan bir transfer,tek sebebi de taraftarı susturmak.Bu susturma olayı da kısmen de olsa işe yaramış gibi görünüyor,herkes gaza geldi birden çünkü.

Tadında bırakmak en iyisi. Oyuncuya çok fazla tapmak iyi değil. Ha bu arada antu Sneijder'in gidişine sevinmesi saha içindeki Sneijder'den ziyade Sneijderciler ve antisneijdercilerin takımı bölmesi ihtimali bana göre. Tıpkı Alex'te olduğu gibi kaos bekliyorlar.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antu.com Cep Forumları

serefsizler nasil da seviniyor
capsiz dursun bizi iyice loser bir takim yapmaya niyetli

Sevinirler tabii, sözüm ona oralı değilmiş gibi yapsalar da, hala en büyük korkuları Sneijder, en büyük kabusları da Sneijder.

Gece yataklarında bir sağa bir sola dönerken bile her birini Ayı Volkan gibi hissettiren de Sneijder.

Sneijder gibi adamı nerden bulacağız acaba silikmiş bitikmiş ee senin çöp takımında bile adam asist lideri olabiliyorken ki yaptığı asistlerden çok, attığı gol pasları harcanan bir adam konumunda iken yapıyor bunu biraz eli ayağı düzgün, futbolla ilişkisi olan adamlarla futbol oynasa adamın tabelası x2 olur rahatlıkla.

Sanki biz Sneijder'i düşündüğümüz için kalmasını istiyoruz, kulübü düşünseymişiz böyle olmazmış. Kardeş asıl bitik olan kariyeri dip yapmış adamı 8 milyona aldık bilmem farkında mısınız? Sneijder'in muadili olabilecek bir oyuncunun kulübe maliyeti ve katkısı ne kadar olacak sizce ya bir tane isim söyleyin gelsin Sneijder'den az maliyeti olsun ve ondan fazla skora katkısı olsun? Gerekirse yedek oturur oyuna ikinci yarı girer, maç değiştirir bu adam sanki Ahmet'ten Mehmet'ten bahsediyoruz.

Tudor'da mankafanın teki anlaşamadığı ne kadar oyuncu varsa gönderme derdinde, sanıyor mu ki olmayan kredisi ile 2 maç tökezleyince bu yaptıklarının da hesabı sorulmayacak niye kendini riske atarsın ki kardeş sen kalsın istiyorum de yönetim yollarsa koy topun ağzına onları ilk tekmeyi sen yiyeceksin bu salak hamleleri destekleyerek dünyadan haberi yok. Zaten baktın oyuna katkısı yok, skora da etkisi yok, çek yedeğe, taraftar kör değil, oynat daha iyi bir alternatifin varsa kimse bir şey demez.

Çok üzücü
Rakiplerin şu yorumlarını okuyunca daha fazla anlıyosun değerini

TapaTalK

Dursun ve avaneleri bir kalkışma içerisinde, taraftarlarimizi Sneijder'e sahip cikmak uzere havaalimanlarına davet ediyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız hakkaten ciddi anlamda çok seviliyor Sneijder, taraftarın yüzde 80'i yeni transferleri unutup direkt sövüşe geçti Tudor'dan yönetime kadar herkese

Hayatında maç izlemeye gelmemiş ama Sneijder'i savumak için Hakkari'den gelecek insanlar var.

Böyle bi adamı hiç olmadı şu kadroyla izlemeliyiz.
Melo'ya da böyle yapıldı kaç senedir yerini dolduramadık. Pişman olacağız

TapaTalK

cok degerli ,ucak kazasında hayatını kaybeden bi büyüğümün lafı vardı ölmeden önce.babam diyebilirim bu insana.

''birçok iyi iş yapmış olabilirsin ama tek bi hata sonun olur,ucak kullanmaya benziyor''

dursun ve tudoru yer bu taraftar.

599 misafir içerisinde bizim foruma bakan kuş olabilir, unutmayın ki winner'lık oyuncudan çok Galatasaray ruhundadır, başka bir oyuncu ile yine winner olmaya devam edebiliriz. Fazla sevinmeyin.

cok degerli ,ucak kazasında hayatını kaybeden bi büyüğümün lafı vardı ölmeden önce.babam diyebilirim bu insana.

''birçok iyi iş yapmış olabilirsin ama tek bi hata sonun olur,ucak kullanmaya benziyor''

dursun ve tudoru yer bu taraftar.
Pek olmamıs hocam, dursun neyi iyi yapmış ki bu örneği verdin :)

Sevinirler tabii, sözüm ona oralı değilmiş gibi yapsalar da, hala en büyük korkuları Sneijder, en büyük kabusları da Sneijder.

Gece yataklarında bir sağa bir sola dönerken bile her birini Ayı Volkan gibi hissettiren de Sneijder.
sneijder gitmez.ama belhandanın tadına da bakacaklar bundan sonra.sevinsin şimdilik köpek sürüsü.

neresi minimum yaw her kampa geç katılan,formu düşen,sık sakatlanan,hollanda çetesini kuran,td getirip götüren,senede 5-6 milyon alıp akhisarla adanaya asist yapan adam bu değilmi

allahtan minimum haa

ha bide maç sonu tudora biz izin yapıcaz antrenmana gelmiyoruz diyende buydu

Hemen hemen hepsi yalan.

1. Sneijder izinleri dışında hem kamp hem de antrenmanlara sorunsuz katılan bir adam.

2. Sneijder ve Riekerink ile ilgili olayı Demirkol açıkladı. Sneijder'e soruyor yönetim ve takımın mali durumunu da anlatıyor. O da Riekerink ile devam edelim diyor Denizli sonrası. Kupayı kazanınca da Riekerink ile devam kararını veren yönetim. De Jong transferinde de öncelikle meanjerler öneriyor oyuncuyu. Sneijder'e yine danışıyorlar o da doğal olarak gelsin diyor. Ortada çete filan yok.

3. Sneijder başta Juve, Fenerbahçe, Beşiktaş ve kupada Eskişehir gibi final niteliğinde bir çok maçta sorumluluk almış ve sonuç getirmiş bir adamdır. Sadece bu sezon deplasmandaki BJK maçına bile baksanız adamın oynadığı oyunu görürsünüz.

4. Skrtel 4, Kjaer 4 , Persie 6, Selçuk 3.5, Muslera 3.5, Abobakar 3.5 ve yeni gelen Gomis 4.2 alırken kariyeri bunalrın hepsinin toplamı kadar olan Sneijder kaç almalı sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt