Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder kesinlikle kalmali.Belhanda, Sneijderin boslugunu dolduramaz.Sneijder toparlayacaktir.Ben bu sene patlama yapmasini bekliyorum ki yapacaktir da.Yeterki adam gibi futbolcular alsinlar.Gondermenin zamani degil malesef.Maas sikintiysa, takim cop kayniyor hepside yuksek maasli gondersinler madem.Kuslarin gazina gelmeyin hemen.En cok onlar istiyo gitmesini.Yaziktir gercekden cok arariz bu adami.

yav arkadaş git brumanın yerini doldur.ben arfayı al mesala.sneijder mi gidiyo konoyplankayı al.o zaman kimse bişey demez.ama sen daha brumanın yerini doldurmadın,sneijder konusunda kim sana nasıl guvensin...

Sneijder bu kalkışma girişimini ezip geçecektir. Ama onu göndermeye kalkışanlar kendilerini kapının önünde bulabilirler.

De Jong'u Hollanda'dan birilerine yolladık herhalde

Ulan keşke yatsaydım ya durduk yere dert sahibi olduk sabah bu haberle karşılaşsam daha soft karşılardım belki. 7,5 milyon kazanacak ve Selçuk'u def edeceksek olur bu iş bu haliyle ama bu embesillerden böyle bir hamle gelmez. Sözde Sneijder'e 5 m vermemek için 2 m'a filan yollarlar yerine 10 m'a bir tane armut alırlar. Şu Tudor'a kadro kurdurma şansı vermemeliydik ya Hamza'dan hiç bir farkı yok gözümde.

İstanbul'a geliş saatini açıklasınlar cidden Gomis ve Belhanda'nın 10 katı kalabalık olur twitterdan gördüğüm kadarıyla.

Şimdi haberler gidecek demiyor. Buda kafa karıştırıyor. Aslında çok şaşıracak bi durum yok. Dursunda bugün haftaya İstanbula gelecek kendisi izinli dedi. E zaten izinli olup haftaya İstanbula gelecek adam yarın Slovakya'ya niye gitsin ? Medyanın gazına geldik ama iyi oldu sağlam tepki verildi

Bruma çok solo bir oyuncu zaten onun oynadığı top takımdan bağımsız. Sneijder'de düşüş de olsa belirli özellikleri hala çok üst düzeyde. Dursun Özbek Tudor'un Sneijder'le bir sorunu olamaz demişti, Tudor bu konuda laf geçiriyorsa eminim Selçuk konusunda da geçirebilir. Ben normalde bekleme taraftarıyım adam kadroyu 2.lig topçularıyla bile doldursa bi görelim yani bir bildiği vardır belki derim ama şu an yapılan hamleler aşırı embesilce. Selçuk kalıyor, Sneijder gidiyor yerine de ondan iyi olmayan bi adamı aşırı para verip alıyoruz. Onun dışında dediğim gibi 8 numara bakması gerekirken ön libero araması Tudor'un Selçuk'un yanına adam aradığını doğruluyor zaten yoksa Tolga'yı oraya düşünüp 8 numara aldırmaya çalışır. Bu adam tekme tokat kovulur bu gidişle.

Yok hocam yanlışın var daha transfer dönemi başlamamışken Tudor önlibero adaylarını veto edip bize çift yönlü ''Box to box'' oyuncular gerek demiş yönetime.
Hem nevzat hem Ali Naci böyle demişti

Yani düz tek yönlü oyuncu değil oyunun iki yönünü oynayan orta saha istiyor. Top yönetimde orta sahayada güzel transfer yaparlarsa çok güzel olur.

3 transferin gelişi bir Sneijder etmiyormuş. Bunu da gördük yine.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Bir haber ile ortalık bu kadar ayağa kalktıysa göndermeye cesaret edemezler bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi haberler gidecek demiyor. Buda kafa karıştırıyor. Aslında çok şaşıracak bi durum yok. Dursunda bugün haftaya İstanbula gelecek kendisi izinli dedi. E zaten izinli olup haftaya İstanbula gelecek adam yarın Slovakya'ya niye gitsin ? Medyanın gazına geldik ama iyi oldu sağlam tepki verildi

aynen herşey lehimizeee

Bir senede tüm işleri doğru yapın artık 100 küsur senelik kulüpte niye her sene aptalca bir karar verirler. Belhanda kim arkadaş bedava gelse hadi neyse bi ton para verdin ve elinde olan beğenmediğin Sneijder'in yarısı bile değil.

O kadar çok paran varsa Konoplyka' yı al, 2 tane ön libero al, defans al, Sneijder'i takımda tut sonra keyfine bak.

Sneijder'i beğenmediğini söyleyip Selçuk hakkında 2 kelam etmeyen hocanın aklina tüküreyim.

Takımda yapılacak o kadar iş varken Sneijder'in neyi batıyor bunlara anlamıyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt