Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1a5b7488581690b12dc65b3308a7f510.jpg

O bizim kavuşmalarımız mahşere kaldı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reco Snejder kulüpten canlı yayın yapıyor, dans karı kız ne diyorsun bu işe
biz diyecegımızı dedık furkanım ne zamandır söylüyoruz bişeylerin degısmesı lazım takımda yoksa bu sene sneijder tudor dursun savasi olur transferlerde bosa yapılmıs olur

sa

:(

Galatasaray, Sneijder'in menajeri aracılığıyla 2 M € bonservis + bonus istediklerini Sampdoria'yaya iletti; Teklif kabul edildi. (Di Marzio)

Engin-----Melo--Selçuk-----Emre
---------Elmander---Necati--------
Bu takımın oynadığı topu son dönemde Drogba-Sneijder-Melo-Telles dahil hangi zamanda oynayabildik bence hiçbir zaman şu isimlerden ismi olan sadece Melo ve Selçuktu bakın onlarında devri bitti bu iş böyle yenilerini bulmadıkça Fabri-Marcelo-Babelli Beşiktaşın pohpohlanışını duyarız şu anki takım iskeletine bu transferler gelse nolur ya Chedjou-Bruma-Podolski gitti bu isimler geldi diye mi şampiyonluk zorlayacağız

biz diyecegımızı dedık furkanım ne zamandır söylüyoruz bişeylerin degısmesı lazım takımda yoksa bu sene sneijder tudor dursun savasi olur transferlerde bosa yapılmıs olur

Valla ben bu olayda tarafsızdım kalması ve gitmesi yönünde

Bu canlı olayından sonra kesinlikle gönderilmeli

2 milyon ne lan? Bu adamın adı var, en azından 4'e satılır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birebir ayni Melo olayina dönecek bu is.

Melo bizimle kontrat uzatiyor hem de az buz paraya degil ama transferin son günü daha az paraya Inter'e gidiyor ve giderken yüzünden düsen bin parca.

Sneijder her firsatta burada ne kadar mutlu oldugunu dile getiriyor karisi keza öyle ama Galatasaray da 1 senede alacag parayi 2 senede alacagi ve Galatasaray dan daha kücük ve kötü bir takima gidiyor. Melo'ya karsi olusturulan algi Sneijder icin de uygulaniyor kac aydir, bizim gerizekali taraftarimiz da hemen baliklama atliyor.

Medya da Selcuku Sabri yi Semihi elestiren bir Allahin kulu yok, Sneijder de Sneijder sanki bu adam bunlarin ocagini söndürdü. Kudurdu köpekler iyice tekrardan. SNeijder gitsin sira Muslera ya gelir.

Beyler bazı arkadaşların beyninde sıkıntı var mı? Ciddi soruyorum. Adam İtalya'nın orta sınıf bi takımına bizden aldığı maaşın yarısına anlaştığı haberi geliyor, sizde adam transfer görüşmesi yapıyormuş kendi gidiyor ehuhehe falan yazıyorsunuz. Bu adam yarı maaşa bizden 50 gömlek aşağı bi takıma gidiyorsa herife demek ki baskı yaptılar ki yada başka bişey oldu ki adam gitmeye karar vermiş. Salak mı bu adam 5 milyon maaş alıyor, taraftarlar kölesi, İstanbul'da kral gibi yaşıyor. Bu herif niye ayrılsın?

Poldi,Bruma ve Sneijder fenevde yada 8tasta olsaydı bu ucluden heralde en az 35-40 milyon euro kaldırırlardı.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2+5.5 maaş =Konoplyanka hayırlı olsun. Galatasaray için daha iyi olacak

o 2 milyon + bonuslar bonservis degil, maas

Defalarca kez kendisi ve menajeri kalmak istediklerini açıkladılar. Bundan daha net bir bilgi olamaz herhalde. Ama aynı soru yönetime ve Tudor'a yöneltilince kıvrak cevaplarla geçistirdiler. Yok görüşeceğiz, yok sözleşmesi var yok bilmem ne. Adam gibi mertçe çıkıp devame deceğiz veya etmeyeceğiz demediler.

Yav kardeşim bu yönetime bende karşıyım.Ama öyle veya böyle söylenilenlere göre adam gidip anlaşmış daha konuşmadan etmeden. Şimdi ben nasıl savuniyim bu adamı.? Ki ben hala gideceğini pek sanmıyorum. Hem seviliyor hemde iyi para cukkalıyor.

söylenecekler söylendi.bu saatten sonra giderse umarım bruma ve sneijderin yerini 2 önemli oyuncu ile doldurabiliriz.avrupa maçı var ,kimsenin şeyinde degil şu an.

Birebir ayni Melo olayina dönecek bu is.

Melo bizimle kontrat uzatiyor hem de az buz paraya degil ama transferin son günü daha az paraya Inter'e gidiyor ve giderken yüzünden düsen bin parca.

Sneijder her firsatta burada ne kadar mutlu oldugunu dile getiriyor karisi keza öyle ama Galatasaray da 1 senede alacag parayi 2 senede alacagi ve Galatasaray dan daha kücük ve kötü bir takima gidiyor. Melo'ya karsi olusturulan algi Sneijder icin de uygulaniyor kac aydir, bizim gerizekali taraftarimiz da hemen baliklama atliyor.

Melo kendisi dedi ben gitmek istedim diye :D

Di marzio ya inanmayın. Hiç bir halt bildiği yok onun.

Rodney sneijder :
f03e080383d20aa2faf8f5f9da679575.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt