Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki aldığın adamlar Real Madrid, Barcelona'dan falan geldi. Biri Brezilya liginden, diğeri İngiltere'nin orta sıra takımından, diğeri de Türkiye liginden daha kötü bir ligin şampiyonundan geldi. Transferleri kötülemek için söylemiyorum, bizim ligde rahat iş yaparlar. Sadece yorumuna karşılık yazdım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gomisi zaten marsilya tutmak istedi ama cok yuksek maas istedi kendisi belhandada nice bonservisini yuksek buldu ama ikiside iyi sezon gecirdiler, 2 milyon bonservisli Sneijder avrupadan gide gide sampdoriayi mi bulmus bende diyorum madem ovdugunuz kadar iyi durimdaysa nasil olurda daha iyi bir takim talip olmaz

SM-T560 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O Dursun olayı da Galatasaray'ı düşündüğümdendi,sene başında yakalanmış olumlu havadan dolayı öyle bir şey yaptım,bunda Fetö olayları vs. de etkiliydi.Hata mıydı hataydı şimdi tutup öyleydi böyleydi diyecek değilim.Yukarda dediğimde de ters bir şey yok.Galatasaray'ı futbolculardan üstün tutmalıyız öyle değil mi?Bu yazdığım seni niye bu kadar gerdi anlamadım.

Gerildigimi nasil cikardin merak ettim.
Is isten gectikten sonra hatayi farkettim diyorsun bak. O kadar adam gecen sene gordugunu savundu sadece. O zamanda sen ve senin gibi dusunenler guya kulubun iyiligini dusunuyordu demek ki yanlis yolmus.

Bu sene de aynisi, insanlar sneijder oynayacak takimin patronu olacak o tanri demiyor. 1 sene sozlesmesi kaldi diyor.
Surusune beyinsiz adam varken yilda 15 milyon euroyu sirf oynatmadigin adamlara gomerken. Daha surada sirf keyfi nedenlerden dolayi olcan ve dany fesihlerinden dolayi 1,8 ve 1.2 milyon euroluk bir g.g. olmus. Sneijderin alacagi 4.5 niye goze batmaya batirilmaya calisiliyor.
Sorun sadece bu. Turkiyenin avrupa sampiyonasina gitmesi gibi 10tane olgu yan yana gelmis durumda.
Son yil, son dk.

Savunan adam gecen sene iyi bir kamp gecirince neler oldugunun farkinda. Sneijder 1 senede 4.5 alirken selcuk 2 senede 2.75ten 5.5 yapiyor takimi asil kaburgasi kim. 2 sene sozlesmesi.kaldi diye selcuga yapisip sir 1 sene sozlesmesi var diye diye sacma sapan tavirlara girmeye millet karsi.
Bu kadar.
Ota boka para harciyor muyuz evet. Sneijder kalitesinde bir adamin sozlesmesini tamamlayip sonra gitmesini istiyorlar.

Ayni meloda oldugu gibi burada bazilarinin gitti diye konvoya ciktigi ortamda kalmasi gerektigini belirttigimiz gibi.
Sneijder yerine belhanda alindi yaf dusuncesine. Belhanda ya berbat bir performans gosterirse ne olacak sorusunun cevabi sneijderin kalmasi.

Tutarsa agustosta gonderirsin veya godermezsin yedek kuluben guclu olur. Tutmazsa farkli formatlar denersin.

Burada yok peygamber gibi savunuluyor sogudum mesajini once her baslikta kimse birsey yazmadan gece ruyasinda gormus gibi gitsin yavcilara tek laf etmeden sneijder kalsi diyenler sneijderi dusunuyor galatasarayi dusunmuyor yazarsan elestiri alirsin. Son senelerde forumda istenmeyen adamlar icin kalsin diyenlere karsi linc kulturu olustu herkes ayri bir vurmanin pesinde.

Olayi bak tek mesajda ozetledim.

Son olarak konunun basina donersek adam belki sneijderin kalmasinin gitmesinden kulube daha yararli oldugunu dusunuyor veya dusunmuyor kulubu dusunmek zorunda mi..Baskani iki sene dusunmemis oyunculari alirken ve satarken dusunmemis taraftar dusunse ne olacak ne degisecek.

Melo gonderilirken dusunuldu mu?

Taffarel gonderilirken acaba musleranin performansi duser mi denildi mi?

Serdara 4milyon bayilirken bu adam ya sakatlanirsa denildi mi?

Delaneyler- dembeleler 3-5 kurus icin elden kacarken dusunuldu mu?

Sampiyon olamazsak kulup dara girer taraftar gelmez borcu odeyemez duruma geliriz ona gore takima takvie yapalim diye dusunuldu mu?

Burak gonderilip takim forvetsiz 3ay gecirip 6.oldugunda dusunuldu mu?

Yazin kondisyoner esliginde takim ust level gosterirken gonderilip mahallenin spor hocasina takim teslim edilip takim hizla yere cakilirken acaba kondisyoneri gondermeseydik bu yararima olmadi denildi mi?
Genel kurulda bile istenmeyen surusune ekibi istifa eden bir kulubun baskani ve yonetimi adamlar hakli kulubu dusunelim dedi mi?

Daha bunlar gibi yuzlerce olay olurken kulubu kimse dusunmezken ne oldu da bir anda hadi kulubu dusunelim dedin.
Kulup hep bir agizdan sneijder gitmeli diyince mi dusunulmus oluyor kalmasini isteyince dusunulmemis oluyor.

Kahin misiniz kendinizin dusuncesinin dogru oldugunu nerden biliyorsunuz.

Di marzio ya inanmayın. Hiç bir halt bildiği yok onun.

Rodney sneijder :
f03e080383d20aa2faf8f5f9da679575.jpg
bence de gitmeyecek ama ne bileyim

Ben itiraz ederim.

Once selcuk sonra Muslera ve Sneijdere kadar kalanlarin hepsi gider. Sondan 2. De sneijder giderse olabilir evet.

Ama gomis gibi golcuyu almissan onu sneijderle oynatacaksin bu yil. Veya defolup karabugune geri doneceksin.

eskı sneijder olsa onun etrafında takım kurulurdu ama eskısı gıbı bu yükü tasıyamıyor bence o yüzden gıtmelı

Kardeş bunun konu ile alakası ne, bahsettiğim durum ile nasıl bir bağlantı kurdun? Orta sınıf bir İtalyan takımı anamızın liginin sözde büyüklerinden büyüktür zaten amerikayı yeniden keşfetmiyoruz. Orta sınıf İtalyan takımında dahi oynayabilecek kaç tane oyuncumuz var, bir sayar mısın lütfen, hani çok ay götüm ya?
Gecen sezon yerin dibine soktugumuz dzemaili gitti mesela

SM-T560 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sözlesme bıtımıne 1 yıl kalan oyuncular 1 yıllık maasını getırıp gıdebılıyor dıye bılıyorum?

Sow gibi demba Ba gibi medyaya tribüne oynamasını bilmiyor. Adamlar iki namaz umre resmi koyuyorlar arkada ne yaptıkları belli değil. Sneijder Podolski gibi taraftara oynamasını bilmiyor. Podolski bir cikim oynamadı kral ilan edildi.

Neyse tartışmak istemiyorum Sneijder in arkasından çok ağlarsınız size götü boklu Belhandanızla mutluluklar. Sneijder in en kötü sezonunda bile yanına yaklaşmamis bir Adam geldi diye Sneijder i yollayanlar harbi mal.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bruma, Podolski ve Sneijder varken takim ligi iki sezondur 6. ve 4. sirada bitirdi.
Kabuk degismenin zamani gelmisti, ve daha transferler bitmedi. Aksine bence tudorun farkiyla savasci bir takim olacagiz.

disardan izlemek farkli ama icerde neler olup bittigini bilmiyoruz. Ama duyumlara gore pek cok futbolcu az calisiyordu ve disiplinsizlik vardi. Takimin yildiz isimlerini gondererek herkeze bir mesaj verilmis oldu. Aldigimiz oyuncular bence takima sadece guc vermecektir, dahasi yeni bir HAVA. buda sartti ve orta sahayada iyi takviyeler bekliyorum

6 ve 4 olan takım ona rağmen 2 yılda 140 gol atmış bizim sıkıntımız gol değil 80 tane gol yiyen bir takım dan wes gönderiliyorsa hangi sisteme uymuyor acaba? Selçuk tolga serdar semih balta çalık carole jong yasin hepsi takım savunmasına yardımcı oluyor yada olacak wes mi olmuyor yada olmayacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt