- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
Selçuk İnan Sneijderden çok çok daha başarılı ve ahlakli dedigimizde küfür yemiştik
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olum sen hep küfür yiyorsun onla alakası yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk İnan Sneijderden çok çok daha başarılı ve ahlakli dedigimizde küfür yemiştik
Bi kufur daha geliyorSelçuk İnan Sneijderden çok çok daha başarılı ve ahlakli dedigimizde küfür yemiştik
Gomisi zaten marsilya tutmak istedi ama cok yuksek maas istedi kendisi belhandada nice bonservisini yuksek buldu ama ikiside iyi sezon gecirdiler, 2 milyon bonservisli Sneijder avrupadan gide gide sampdoriayi mi bulmus bende diyorum madem ovdugunuz kadar iyi durimdaysa nasil olurda daha iyi bir takim talip olmazSanki aldığın adamlar Real Madrid, Barcelona'dan falan geldi. Biri Brezilya liginden, diğeri İngiltere'nin orta sıra takımından, diğeri de Türkiye liginden daha kötü bir ligin şampiyonundan geldi. Transferleri kötülemek için söylemiyorum, bizim ligde rahat iş yaparlar. Sadece yorumuna karşılık yazdım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O Dursun olayı da Galatasaray'ı düşündüğümdendi,sene başında yakalanmış olumlu havadan dolayı öyle bir şey yaptım,bunda Fetö olayları vs. de etkiliydi.Hata mıydı hataydı şimdi tutup öyleydi böyleydi diyecek değilim.Yukarda dediğimde de ters bir şey yok.Galatasaray'ı futbolculardan üstün tutmalıyız öyle değil mi?Bu yazdığım seni niye bu kadar gerdi anlamadım.
Sneijderle bırlıkte selcukta gıderse kımse ıtıraz etmez heralde
o 2 milyon + bonuslar bonservis degil, maas
2+5.5 maaş =Konoplyanka hayırlı olsun. Galatasaray için daha iyi olacak
bence de gitmeyecek ama ne bileyimDi marzio ya inanmayın. Hiç bir halt bildiği yok onun.
Rodney sneijder :![]()
Ben itiraz ederim.
Once selcuk sonra Muslera ve Sneijdere kadar kalanlarin hepsi gider. Sondan 2. De sneijder giderse olabilir evet.
Ama gomis gibi golcuyu almissan onu sneijderle oynatacaksin bu yil. Veya defolup karabugune geri doneceksin.
Gecen sezon yerin dibine soktugumuz dzemaili gitti meselaKardeş bunun konu ile alakası ne, bahsettiğim durum ile nasıl bir bağlantı kurdun? Orta sınıf bir İtalyan takımı anamızın liginin sözde büyüklerinden büyüktür zaten amerikayı yeniden keşfetmiyoruz. Orta sınıf İtalyan takımında dahi oynayabilecek kaç tane oyuncumuz var, bir sayar mısın lütfen, hani çok ay götüm ya?
Muslera desen neyse de Selçuk ne ya ? İnsanın sinirleriyle oynamayın saçma şeyler yazıp da sinsi içten pazarlıklı yalaka Selçuk mu ahlaklı Sneijder'den? Başarılı olayına girmiyorum bile el adama maabadıyla gülerSelçuk İnan Sneijderden çok çok daha başarılı ve ahlakli dedigimizde küfür yemiştik
Bruma, Podolski ve Sneijder varken takim ligi iki sezondur 6. ve 4. sirada bitirdi.
Kabuk degismenin zamani gelmisti, ve daha transferler bitmedi. Aksine bence tudorun farkiyla savasci bir takim olacagiz.
disardan izlemek farkli ama icerde neler olup bittigini bilmiyoruz. Ama duyumlara gore pek cok futbolcu az calisiyordu ve disiplinsizlik vardi. Takimin yildiz isimlerini gondererek herkeze bir mesaj verilmis oldu. Aldigimiz oyuncular bence takima sadece guc vermecektir, dahasi yeni bir HAVA. buda sartti ve orta sahayada iyi takviyeler bekliyorum
Musap AydinliSelçuk İnan Sneijderden çok çok daha başarılı ve ahlakli dedigimizde küfür yemiştik