Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona kac senedir ust duzey oynuyor ilerisi iyi ama geride oynayan oyuncular performansi nasildi?
asil sorun orta sahanin merkezi ve ilerdeki isimlerin geriye gelmemesiydi.

Ilk fatih terim geldiginde sneijdder ve podolski ile bruma varmiydi? ama takim ne top oynuyordu. hele melo,elmander, ujfalusi ne top oynuyordu.

Sneijderin gitmesi bizim en hayirlisi, ha 10 numara lazimsa ben arfa var.

6 ve 4 olan takım ona rağmen 2 yılda 140 gol atmış bizim sıkıntımız gol değil 80 tane gol yiyen bir takım dan wes gönderiliyorsa hangi sisteme uymuyor acaba? Selçuk tolga serdar semih balta çalık carole jong yasin hepsi takım savunmasına yardımcı oluyor yada olacak wes mi olmuyor yada olmayacak?

Bruma, Podolski ve Sneijder varken takim ligi iki sezondur 6. ve 4. sirada bitirdi.
Kabuk degismenin zamani gelmisti, ve daha transferler bitmedi. Aksine bence tudorun farkiyla savasci bir takim olacagiz.

disardan izlemek farkli ama icerde neler olup bittigini bilmiyoruz. Ama duyumlara gore pek cok futbolcu az calisiyordu ve disiplinsizlik vardi. Takimin yildiz isimlerini gondererek herkeze bir mesaj verilmis oldu. Aldigimiz oyuncular bence takima sadece guc vermecektir, dahasi yeni bir HAVA. buda sartti ve orta sahayada iyi takviyeler bekliyorum

Valla Hulusi kardeşim saydığın isimler bence iki sene boyunca işini doğru düzgün yapan isimlerdi. Esas işini doğru düzgün yapması gerekenler yapmadığı için zaten bu hallere düştük.

Kabuk değişiminin zamanı geldiğine hemfikirim ama demek istediğim şey şu; bu kabuk değişimini Sneijder ve Bruma varken neden yapmadık?

Yani maddi anlamda elimizin güçlendiği bir dönemde Muslera, Bruma ve Sneijder'in başını çektiği bir iskeletin üzerine savaşçı bir kadro yapmalıydık diyorum.

Bence çok daha iyi bir hamle olurdu.

Maalesef burada Tudor ve futbolcular arasında yaşanan EGO savaşları devreye girdi.

Zaten biz yıllarca ne çektiysek bu EGO savaşlarından çekmedik mi?

Transfer konusunda da hemfikiriz dediğim gibi ben olsam şayet Muslera, Bruma ve Sneijder dışında direk oynayacak 8 isim transfer yapardım.

DDg21jHXUAAEECQ.jpg:large

Semih hele bi hata yapsin bakalim, bu dover lan semih'i :D

Son düzenleme:
Sneijder satılıp maaşıyla ve gelecek bonservisle İmbula kiralansa mutlu olmaz mısınız allasen

Sneijder takımda hoca gönderen oyuncu getiren bir futbolcu konumuna geldi. Ayrıca 2 senedir top oynadığı yok bilmem kaç tane asist yapmış cart curt bırakın bu işleri sevgili Galatasaraylılar Akhisar karşısında Alanya karşısında 3-0 4-0lık maçta asist yapsa benim için bir anlamı olmaz.Son 2 sezondur hangi büyük maçı kazandırdı ? Yanındaki oyunculardan kaynaklanıyor diyorlar güzel arkadaşım sen yılda 5 milyon euro alıpta birşey vermiyorsan kim yaratacak bu farkı ... Her kamp dönemi geç katılmalar maç seçmeler yahu burası kötü zamanlar da geçirsek koskoca Avrupa Fatih'i Galatasaray kulübü kimse burda istediği gibi at koşturamaz Galatasaray'ın bir hocası vardır ve hocanın dediği olur he kötü olursa zaten Galatasaray'ın gerçek taraftarı bunu dile getirir.Ayrıca hafta içi masaya oturulacağı söylenmişti büyük ihtimalle de maaşından indirim isteyecekti yönetim ama sen buna karşın gidipte Sampdoria ile 2m euro ile anlaşıyorsan güle güle yolun açık olsun.Bizim hiç kimseye ihtiyacımız yok sevgili Galatasaraylılar bizim ihtiyacımız olan şehy Galatasaray ruhudur bunu ortaya koyanın başımızın üstünde yeri var parasında gözümüz olmaz.Fakat sen hiçbirşey vermeyip kamplarda herkes çalışırken geç katılıyorsan ,bahanelerle izin alıyorsan kusura bakmasın burası babasının çiftliği değil.Ayrıca Sneijder bu takıma son 2 yıl hariç güzel hizmetlerde bulunmuştur ona lafım kesinlikle yok Galatasaray taraftarı tarafında yakışır şekilde de uğurlanır ondan da şüphem yok ama kim olursa olsun kendini Galatasaraydan üstün göremez.

Sneijder takımda hoca gönderen oyuncu getiren bir futbolcu konumuna geldi. Ayrıca 2 senedir top oynadığı yok bilmem kaç tane asist yapmış cart curt bırakın bu işleri sevgili Galatasaraylılar Akhisar karşısında Alanya karşısında 3-0 4-0lık maçta asist yapsa benim için bir anlamı olmaz.Son 2 sezondur hangi büyük maçı kazandırdı ? Yanındaki oyunculardan kaynaklanıyor diyorlar güzel arkadaşım sen yılda 5 milyon euro alıpta birşey vermiyorsan kim yaratacak bu farkı ... Her kamp dönemi geç katılmalar maç seçmeler yahu burası kötü zamanlar da geçirsek koskoca Avrupa Fatih'i Galatasaray kulübü kimse burda istediği gibi at koşturamaz Galatasaray'ın bir hocası vardır ve hocanın dediği olur he kötü olursa zaten Galatasaray'ın gerçek taraftarı bunu dile getirir.Ayrıca hafta içi masaya oturulacağı söylenmişti büyük ihtimalle de maaşından indirim isteyecekti yönetim ama sen buna karşın gidipte Sampdoria ile 2m euro ile anlaşıyorsan güle güle yolun açık olsun.Bizim hiç kimseye ihtiyacımız yok sevgili Galatasaraylılar bizim ihtiyacımız olan şehy Galatasaray ruhudur bunu ortaya koyanın başımızın üstünde yeri var parasında gözümüz olmaz.Fakat sen hiçbirşey vermeyip kamplarda herkes çalışırken geç katılıyorsan ,bahanelerle izin alıyorsan kusura bakmasın burası babasının çiftliği değil.Ayrıca Sneijder bu takıma son 2 yıl hariç güzel hizmetlerde bulunmuştur ona lafım kesinlikle yok Galatasaray taraftarı tarafında yakışır şekilde de uğurlanır ondan da şüphem yok ama kim olursa olsun kendini Galatasaraydan üstün göremez.
Işte bu kadar net.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim ve hoca biraz iyi niyetli ve kafası çalışan adamlar oslalar bu konuda Sneijder'e izin vermezler, gelmediğinde de taraftara bakın böyle yaptı derlerdi. Biliyorlar ki Sneijder istenen tarihte gelir eğer ekstar izin çıkmadıysa. Ama göndermek için her türlü geç gelişine filan da izin verip algı yaratıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt