Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder kalmasına kalsında bu olaylardan sonra tudor istemedıgı halde kalırsa takım yine karışır sizin fanboylugunuz yüzünden yine aptal bir sezon geciririz. Neyse 1 seneyi daha cöpe atarız ama yeni oyuncular gelecek onlarada yazık olur

kesinlikle öyle. belhanda bizim resmi hesabi takip etmeden sneijderi takibe almis. sonra bafe. sonra thy. sonra da arka plani gs yapmis.

Aç bak Rodriguez in ilk röportajına adam Galatasaray demeden Sneijder ile oynayacağım için sabırsızlanıyorum tabi galatasaray çok büyük bir klüp diyo geri.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kimse Galatasaray'dan büyük değil diye diye kulübün içini boşalttılar iki senedir. Aynen kardeşim seneye Muslera gidince de aynı muhabbeti yaparsınız.

Sneijder'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum Yasin'in Semih'in Selçuk'un gitmesini düşündüğüm gibi

Guido Albers: Sneijder ile ilgili çıkan haberler gerçek dışı. Sampdoria vb anlaşma yalan.

Son yılların en büyük kalkışması 29 Haziran 2017.

yanliz bu sneijderde belli olmuyor böyle bosa gecen sezonlari olup sonradan asildigi sezonlar oluyor.
örnegin 2013 kötüydü 2014 sampiyonlugu getirdi.
belki bu yeni oyuncularla yine asilablir ama yasi var iste.
hayirlisi artik.

Kimse Galatasaray'dan büyük değil diye diye kulübün içini boşalttılar iki senedir. Aynen kardeşim seneye Muslera gidince de aynı muhabbeti yaparsınız.
Bende bu muhabbeti anlamıyorum arkadaş.Söz konusu Galatasaray formasını çıkarıp atan Selcuk'a,yedek kulübesinde hocalarla kavga cikaran Yasin'e gelince kimse Galatasaray'dan büyük degil sozu geçerli olmuyor nedense.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef tolga gibi hirbolara milyon para sactik, bilmem serdar gibi kronik sakat oyunculara yuklu bonservisler odediler. Ama deginmek istedigim takimda cetelesmeler var, seninde tabir ettigin gibi EGO tavirlarindan sonra birseylerin olmasi gerekliydi.

SON sampiyon oldugumuz sene muslera ve sneijderin 80% katkisiyla sampiyon olduk. bunu inkar edecek hic bir Galatasarayli yoktur ama son iki sezonda sneijderin ve yerli oyuncularin arasi acildi ve geldigim konum bugunki sonuctur. Ben baroslu, lincoln, jo, dos santos, kewell ve ardali gunleride hatirliyorum. Bu isimler biriysel olarak takima cok katkida bulundu ama ligi 8.sirada bitirdik.

Kadroda suan bulunan semihten tut tolgaya kadar onlarda degisek. Bence kabuk degisimi sadece ilerde degil orta sahadan tut beklere kadar yayilacak ve bence ozlediigimiz Galatasaray geriye gelecek. Bilmiyorum ama suanki yapilan transferler ve soyletilerden memnunum

Bu takimda en cok saygi duydugum isim MUSLERA. Ne egosu var nede yatmaya geldi

Valla Hulusi kardeşim saydığın isimler bence iki sene boyunca işini doğru düzgün yapan isimlerdi. Esas işini doğru düzgün yapması gerekenler yapmadığı için zaten bu hallere düştük.

Kabuk değişiminin zamanı geldiğine hemfikirim ama demek istediğim şey şu; bu kabuk değişimini Sneijder ve Bruma varken neden yapmadık?

Yani maddi anlamda elimizin güçlendiği bir dönemde Muslera, Bruma ve Sneijder'in başını çektiği bir iskeletin üzerine savaşçı bir kadro yapmalıydık diyorum.

Bence çok daha iyi bir hamle olurdu.

Maalesef burada Tudor ve futbolcular arasında yaşanan EGO savaşları devreye girdi.

Zaten biz yıllarca ne çektiysek bu EGO savaşlarından çekmedik mi?

Transfer konusunda da hemfikiriz dediğim gibi ben olsam şayet Muslera, Bruma ve Sneijder dışında direk oynayacak 8 isim transfer yapardım.

Sneijder kalmasına kalsında bu olaylardan sonra tudor istemedıgı halde kalırsa takım yine karışır sizin fanboylugunuz yüzünden yine aptal bir sezon geciririz. Neyse 1 seneyi daha cöpe atarız ama yeni oyuncular gelecek onlarada yazık olur

selcuk karıştırcak belki ortalıgı,niye ille de sneijder diyonuz

Aşkın Ateş‏ @AskinAtes29

Albers gelen teklifi sunacak ,Sneijder isteğini belirtecek.Yönetim dünden razı zaten'giderse yeni sistemle beraber kono yada muadili gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt